Ελένη Μενεγάκη – Μάκης Παντζόπουλος: Σε χαλαρή τους βόλτα, και με το ίδιο στιλ!

Ελένη + Μενεγάκη + Παντζόπουλος

Οι φωτογραφίες από τη βόλτα του διάσημου ζευγαριού

Η Ελένη Μενεγάκη και ο σύζυγος της, Μάκης Παντζόπουλος, κάνουν σπάνια δημόσιες εμφανίσεις. Συνήθως, θα τους δούμε μαζί σε κάποια βραδινή έξοδο, ή event στο οποίο είναι καλεσμένη η παρουσιάστρια, αλλά δεν είναι και λίγες οι φορές που την Ελένη συνοδεύει ο αδελφός της, Θοδωρής Μισόκαλος.

Να, που όμως η Ελένη και ο Μάκης χάρισαν στους φωτογράφους χαλαρά οικογενειακά στιγμιότυπα από τη πρόσφατη βόλτα τους στη Γλυφάδα. Το ζευγάρι κατοικεί στα Βόρεια Προάστια και εκεί συνήθως πετυχαίνουν οι φωτογράφοι την Ελένη, αλλά φαίνεται ότι αυτή τη φορά το ζευγάρι είχε διάθεση για βόλτα στα νότια, κοντά στη θάλασσα. Μάλιστα, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που υπέθεσαν ότι αναζητούν σπίτι στην περιοχή.

Το στιλ τους ήταν βεβαίως casual, και απόλυτα εναρμονισμένο! Τόσο η Ελένη όσο και ο Μάκης φορούσαν puffer coats, με την παρουσιάστρια, βεβαίως, να επιλέγει την κομψή, μακριά εκδοχή του φουσκωτού μπουφάν. Από μέσα φορούσε πράσινη βαμβακερή μπλούζα που είχε συνδυάσει με το τζιν της και φλατ ankle boots, ενώ στα χέρια της κρατούσε μια κομψή tote bag και φορούσε aviator γυαλιά ηλίου.