Ελένη Μενεγάκη: Ποιοι μένουν – ποιοι φεύγουν από τη νέα εκπομπή

Ελένη Μενεγάκη

Οι χαμηλές πτήσεις στα νούμερα της περσινής χρονιάς οδήγησαν την Ελένη Μενεγάκη στην απόφαση να αλλάξει ριζικά την εκπομπή της τη νέα σεζόν. Η πρώτη μεγάλη αλλαγή έχει επιβεβαιωθεί από την ίδια: η εκπομπή της, για πρώτη φορά από τότε που ξεκίνησε να κάνει πρωινές εκπομπές ως κεντρική παρουσιάστρια, θα είναι δίωρη. Επίσης, είναι γνωστό ότι δεν θα είναι μαζί της φέτος ο επί σειρά ετών συνεργάτης, Γρηγόρης Γκουντάρας, ούτε η Κατερίνα Ζαρίφη.

Ερωτηματικά, ωστόσο, υπάρχουν ακόμα για το ποια πρόσωπα θα στελεχώσουν την Ελένη και ποιο θα είναι το ύφος της εκπομπής.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Μάτσες Μούτσες» στο πλευρό της Ελένης παραμένουν ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος και ο Τάσος Στεργιάκης, από τους παλιούς της συνεργάτες, αλλά και η Ελιάννα Χρυσικοπούλου, ενώ ερωτηματικό παραμένει η συνεργασία της Φωτεινής Πετρόγιαννη με την εκπομπή, μπροστά ή πίσω από τις κάμερες.

Στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι ο Κώστας Τσούλης, ο σεφ της εκπομπής, πιθανότατα δεν θα μπαίνει μόνος του στην κουζίνα αλλά με παρέα μια μαγείρισσα – την οποία αναζητάει η παραγωγή αυτή τη στιγμή.

Επίσης, μεγάλο θέμα έχει γίνει και για την παρουσία της Άση Μπήλιου στην Ελένη. Η παρουσιάστρια την θέλει στην εκπομπή της, τής έχει κάνει την πρόταση, αλλά υπάρχουν φήμες ότι η αστρολόγος έχει πρόταση για δική της εκπομπή από το Star, την οποία και σκέφτεται...

Δείτε στο video όλες τις λεπτομέρειες: