Ελένη Μενεγάκη: Τι σχολίασε για την «κοιλίτσα» της Τσιμτσιλή

Menegaki-Tsimtsili

Όλοι μιλούν για την «κοιλίτσα» της Σταματίνας Τσιμτσιλή και σήμερα το έκανε και η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της. Αυτό που της έχει κάνει εντύπωση είναι το πόσο γρήγορα ξεπετάγεται η κοιλιά της παρουσιάστριας του “Happy Day” που όπως όλα δείχνουν είναι έγκυος.

«Ρε παιδιά, έχετε δει πως ξεπετάγεται η κοιλίτσα της Σταματίνας κάθε μέρα;» ρώτησε η Ελένη τους συνεργάτες της στο πάνελ, και συνέχισε: «Πότε είπαμε εδώ αν είναι έγκυος με το καλό και όποτε θέλει να μας το πει, ίσα που πετούσε η «κοιλίτσα»;! Ξαφνικά, λες και αποκαλύφθηκε η κοιλία της» είπε και έκανε μια κίνηση με τα χέρια της σχηματίζοντας κοιλιά!

Στη συνέχεια, η Μενεγάκη σχολίασε ότι όταν η Σταματίνα μπει με τον καλό στον 5ο μήνα θα είναι σε θέση να προβλέψει το φύλο του μωρού: «Θέλω να δω το πρόσωπό της όταν φτάσει 5 μηνών για να καταλάβω τι φύλο έχει! Εγώ ζω γι’ αυτά, μόλις τις βλέπω με την κοιλίτσα που φαίνεται πραγματικά τις κοιτάζω, και να μην τις ξέρω, και πιάνω κουβέντα “ξέρετε το φύλο του μωρού σας; Γιατί μ’ αρέσει να το προβλέπω…»

Για να δούμε, λοιπόν, τη πρόβλεψη θα κάνει η Μενεγάκη για την Τσιμτσιλή και αν θα πέσει μέσα!

Δείτε όσα ειπώθηκαν στο video: