Ειρήνη Στεριανού: Σε εκπομπή το νέο της επαγγελματικό βήμα


Το νέο επαγγελματικό βήμα του μοντέλου

Μετά το GNTM, η Ειρήνη Στεργιανού ξεκινάει ραδιοφωνική εκπομπή και πιο συγκεκριμένα θα είναι το νέο μέλος μιας εκπομπής που ήδη υπάρχει. Κεν Αλεξανδρατος, Παναγιώτης Θεόφιλος και Ειρήνη Στεργιανούθα παρουσιάζουν μαζί λοιπόν τη ραδιοφωνική εκπομπή Follow Us.

Το νεαρό μοντέλο είπε στην εφημερίδα Espresso: «Το ραδιόφωνο μου αρέσει. Είχα ασχοληθεί και πιο παλιά, πάλι σε ιντερνετική συχνότητα. Αυτή η συνεργασία έτυχε, αλλά μου άρεσε πολύ και η χημεία που είχαμε με τα παιδιά, τον Κεν και τον Παναγιώτη, και λέμε από τη νέα χρονιά να ξεκινήσουμε εκπομπή όλοι μαζί».

Αναφορικά τώρα με εμπειρία της στο GNTM είπε: «Ήταν ωραία εμπειρία. Είδα τι πίεση έχει αυτή η δουλειά. Γνώρισα και καλές κοπέλες και κακές κοπέλες. Κάποιες το παράκαναν μπροστά στις κάμερες γιατί τους άρεσε να τραβούν την προσοχή. Όπως η “τριάδα της φωτιάς”, για παράδειγμα. Αλλά υπήρχαν κι άλλες, που έδειχναν χαμηλών τόνων μπροστά στις κάμερες και πίσω ήταν χειρότερες. Οι συγκεκριμένες, μάλιστα, βγαίνουν τώρα και κράζουν. Γενικά υπήρχε μεγάλος ανταγωνισμός στο παιχνίδι και ζήλια και κακία. Και είναι λογικό. Τόσες κοπέλες ήμασταν.»

Διάβασε περισσότερα θέματα στο : Peoplegreece.com

 Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα μας