Ειρήνη Παπαδοπούλου: Η επιβεβαίωση για τον χωρισμό της και η αποκάλυψη..!

Ειρήνη + Παπαδοπούλου

Τι δήλωσε η ίδια και τι αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή;

Οι φήμες για τον χωρισμό της Ειρήνης Παπαδοπούλου και του Κώστα Πηλαδάκη μετά από 7 χρόνια σχέσης ξεκίνησαν ήδη από την εποχή που η τραγουδίστρια πήρε την απόφαση να μπει στο Survivor. Ωστόσο, οι κοινές τους φωτογραφίες μετά την έξοδό της από το παιχνίδι είχαν διαψεύσει το γεγονός, μέχρι και στις αρχές του Απρίλη που μας πέρασε, οπότε κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα ότι το ζευγάρι χώρισε οριστικά.

Και τώρα σε συνέντευξή της στο Happy Day, η Παπαδοπούλου επιβεβαίωσε τον χωρισμό : «Δεν θα κρύψω ότι μετακόμισα. Μένω μόνη. Ήταν μια πολύ συνειδητή απόφαση γιατί πρέπει να υπάρχει υγεία. Όταν ένας κύκλος ολοκληρώνεται, πρέπει να πάρεις λίγο χρόνο».

 

 

Μετά την προβολή της συνέντευξης, η Σταματίνα Τσιμτσιλή προχώρησε σε μία ακόμα αποκάλυψη: «Το παραδέχτηκε ότι έχει χωρίσει και ζει σε ένα άλλο σπίτι. Πολλοί νομίζουν ότι χώρισε η Ειρήνη Παπαδοπούλου, επειδή δεν της είχε κάνει πρόταση γάμου ο Κώστας Πηλαδάκης και ότι κάποια στιγμή κουράστηκε να είναι απλά η σύντροφος…

Εγώ, λοιπόν, έμαθα ότι είχε πρόταση γάμου και δαχτυλίδι στα χέρια της. Απλά η ίδια ένιωθε ότι κάπου δεν προχωράει όλη αυτή η σχέση. Δεν εξελίσσεται. Ό,τι έχει κάνει τον κύκλο της μετά από 8 χρόνια».

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα μας