Ειρήνη Παπαδοπούλου: Άλλαξε κάτι στο πρόσωπό της;

Ειρήνη + Παπαδοπούλου

Ποιος ισχυρίστηκε ότι η τραγουδίστρια έκανε πλαστική;

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής “Happy Day” έκανε η Ειρήνη Παπαδοπούλου, και παρά το ατύχημα που είχε στη διάρκειά τους – της ξεκούμπωσε η ζώνη από το φόρεμά της- και τις δηλώσεις της περί γάμου, η ομάδα της εκπομπής εστίασε τη συζήτηση αλλού… στην αλλαγή στην εμφάνισή της!

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου με το φόρεμα η ζώνη του οποίου ...την πρόδωσε!

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου με το φόρεμα η ζώνη του οποίου ...την πρόδωσε!

Το ερώτημα έθεσε ο Κώστας Φραγκολιάς: «Η Ειρήνη Παπαδοπούλου, δεν σας φαίνεται λίγο αλλαγμένη;». «Σα να μαύρισε», σχολίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή αλλά ο Φραγκολιάς είχε κάτι άλλο κατά νου όταν έκανε την ερώτησή του. «Κάτι έχει πειράξει. Δεν ξέρω αν είναι η μύτη ή τα χείλια», είπε ο Φραγκολιάς και η Σταματίνα το αρνήθηκε: «Όχι, έτσι κούκλα ήταν πάντα η Ειρήνη. Μπορεί να φταίει που έχει κάνει κότσο τα μαλλιά της και της τραβάει το πρόσωπό προς τα πίσω…». Όμως, ο συνεργάτης επέμεινε «κάτι έχει αλλάξει!».

Και στη συνέχεια «έπεσε» μια κάρτα με το πρόσωπο της Ειρήνης Παπαδοπούλου όταν συμμετείχε στο Survivor και της Ειρήνης από το πρόσφατο video

Eirini

Δες στο video της ειπώθηκε για την αλλαγή στη μύτη της τραγουδίστριας και σε ποιο συμπέρασμα κατέληξε το πάνελ του Happy Day:

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα μας