Ειρήνη Κολιδά: Τι αποκάλυψε για τη σχέση Βαλαβάνη - Βασάλου μέσα στο Survivor;

Ειρήνη + Κολιδά

Είχε πέσει στην αντίληψή της κάπιο φλερτ όσο βρισκόταν στο Survivor; 

Ερώτηση για τη σχέση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και του Κωνσταντίνου Βασάλου δέχτηκε η πρώην συμπαίκτριά τους στο Survivor, Ειρήνη Κολιδά. Στο απόσπασμα που έπαιξε η εκπομπή "Φτιάξε καφέ να στα πω", η personal trainer αποκάλυψε ότι δεν είχε πέσει στην αντίληψή της κάποιο φλερτ ανάμεσα στους δυο παίκτες στη διάρκεια που παρέμεινε αυτή στο παιχνίδι. Ωστόσο, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο το ειδύλλιο να ξεκίνησε μέσα στο Survivor.

Βαλαβάνη + Βασάλος

Στη συνέντευξη που παραχώρησε η Ειρήνη Κολιδά στην εκπομπή "Celebrity Life Game" έκανε τις δικές της σκέψεις για το ζευγάρι: «Σίγουρα η σχέση τους ξεκίνησε μέσα από το παιχνίδι! Δεν μπορεί ξαφνικά μετά από 6 μήνες που είσαι με έναν άνθρωπο να γίνει το κλικ και να πεις "α, τώρα μου αρέσει". Σίγουρα κάτι θα είχαν και ο ένας και ο άλλος στο μυαλό τους».

Η Κολιδά αποκάλυψε επίσης τους παίκτες που έχει ξεχωρίσει από το φετινό Survivor και αυτοί είναι ο Γιάννης Δρυμωνάκος και ο Στέλιος Κρητικός, που είναι φίλοι της. Επίσης, αποκάλυψε ότι και εκείνη θέλει να ασχοληθεί με την υποκριτική αλλά την πρόβαλε ο Ντάνος!

Δες τι είπε στο video: