Ειρήνη Ερμίδου - Ξανθούλα Τζερεφού: Μίλησαν on camera για την κόντρα τους


Η Ειρήνη Ερμίδου και η Ξανθούλα Τζερεφού μίλησαν για την διαφωνία που είχαν στο σπίτι του GNTM

Αρκετά είχε απασχολήσει η διαφωνία μεταξύ της Ειρήνης Ερμίδου και της Ξανθούλας Τζερεφού μέσα στο σπίτι του GNTM, μία διαφωνία που απομάκρυνε τις παίκτριες ενώ ενεπλάκησαν και οι υπόλοιπες διαγωνιζόμενες 

Ο τελικός του ριάλιτι μόδας έχει ολοκληρωθεί και τα μοντέλα βρίσκονται πλέον έξω από το σπίτι του GNTM, έτσι καταφέραμε και τις είδαμε στην πασαρέλα που έλαβαν μέρος για το πάρτι των περιοδικών ΓΥΝΑΙΚΑ, InStyle και People.

Μετά το τέλος της πασαρέλας τα μοντέλα μίλησαν στις κάμερες ενώ η Ερμίδου και η Ξανθούλα αναφέρθηκαν στην κόντρα τους όταν οι δημοσιογράφοι της ρώτησαν "αν τα έχουν βρει" :  «Δεν χάσαμε κάτι για να τα βρούμε…» απάντησε η Ειρήνη και η Ξανθή συνέχισε: «Μέσα σε ένα σπίτι, δεν ταιριάζεις με όλους. Είναι απόλυτα φυσιολογικό να υπάρχουν διαφωνίες, δεν μας ξένισε, ήταν κάτι που θα γινόταν…»! Και συνέχισε η Ειρήνη: «Η καθεμιά μας το διαχειρίστηκε ανάλογα πως πιστεύαμε… αλλιώς έπραξα εγώ, αλλιώς η Ξανθή. Απομακρυνθήκαμε, Δεν μιλούσαμε, τέλος… Από εκεί και πέρα συνεχίζουμε τις ζωές μας έξω από αυτό»

 Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα μας