Εβελίνα Σκίτσκο : Τι αποκάλυψε για τον χωρισμό της κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της


Η εξομολόγηση της για τον χωρισμό της, τη σχέση με τον πατέρα της αλλά και τις κοπέλες του GNTM 

Η Εβελίνα Σκίτσκο ξεχώρισε μέσα από την παρουσία της στο GNTΜ, καταφέρνοντας να φτάσει μέχρι τον τελικό του παιχνιδιού. Παρότι ήταν το μεγάλο φαβορί, δεν κατάφερε να κερδίσει, όμως αναμένεται να διαπρέψει στο modeling.

Μιλώντας στο περιοδικό «You!» αναφέρθηκε και στις κοπέλες από το GNTM. «Με την Έλντα, την Καζαριάν και την Ξανθή δεν έχουμε μιλήσει ξανά. Ούτε εκείνες έψαξαν να με βρουν αλλά ούτε κι εγώ… Όταν είδα ότι δεν ταιριάζουμε, αποφάσισα ότι δεν χρειάζεται να προσπαθήσω», σημείωσε.

Μάλιστα μίλησε για τον χωρισμό από τον πατέρα της κόρης της, αλλά και για έναν δεύτερο γάμο, ένα ενδεχόμενο πολύ μακρινό για την ίδια. «Με τον Ανδρέα χωρίσαμε όταν ήμουν έξι μηνών έγκυος. Είχε φύγει ο έρωτάς μας. Το προσπαθήσαμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Ήταν δύσκολη περίοδος για μένα» τόνισε.

Σχετικά με το δικό της πατέρα, αποκάλυψε ότι εγκατάλειψε την οικογένειά του, όταν εκείνη ήταν μόλις ενός έτους. «Δεν τον γνώρισα ποτέ. Η μαμά μου ήταν σκληρή και αυστηρή μαζί μου, αλλά μου στάθηκε σαν βράχος», ανέφερε.

Διάβασε περισσότερα θέματα στο : Peoplegreece.com

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα μας