5 εξαιρετικά outfits που είναι μόδα αυτό το φθινόπωρο

Looks

Κάθε χρονιά και κάθε σεζόν της έχει τις τάσεις της. Και φυσικά, είναι ο Σεπτέμβριος ο μήνας στη διάρκεια του οποίου θα γνωρίσουμε, θα αγοράσουμε και θα αρχίσουμε να φοράμε τα fashion items που είναι στη μόδα. Δεν είναι, βεβαίως, μόνο τα κομμάτια, αλλά και τα looks, δηλαδή ο συνδυασμός must –have και κλασικών κομματιών- που μας δίνουν μια τάση της φετινή σεζόν…

Για παράδειγμα, το περσινό φθινόπωρο φορέσαμε πολύ τα bomber jacket, επιλέξαμε κομμάτια σε ροζ και υποδεχτήκαμε τις μπλούζες με έξω τους ώμους – που τελικά φορέσαμε κατ’ εξοχήν την άνοιξη και το καλοκαίρι. Ένα φθινόπωρο πιο πίσω από αυτό ήταν η σεζόν που αγαπήσαμε τα κιμονό και τα dusty coats.

Η φετινή σεζόν ξεκινάει δυναμικά με … το κόκκινο! Κόκκινα ρούχα, κόκκινα αξεσουάρ, κόκκινα σύνολα. Αυτή είναι και η hot τάση της, αλλά δεν είναι η μοναδική, καθώς μέσα από τις εβδομάδες μόδας και τα fashion shows των μεγάλων Οίκων μόδας, έχουμε συστηθεί ήδη και με κάποιες από τις υπόλοιπες: α. τα γκρι (καρό κυρίως) κουστούμια θα γίνουν το αγαπημένο μας office look, κι όχι μόνο!, β. τα φαρδιά, tuxedo – like, tailored παντελόνια, γ. οι μπότες που ζαρώνουν (slouchy), οι γόβες – γάντια (glove pumps), τα λευκά ankle boots, δ. τα floral στη χειμωνιάτικη εκδοχή τους!

Με βάση, λοιπόν, αυτές τις τάσεις, ψάξαμε και βρήκαμε looks που θα σε βοηθήσουν να αρχίσεις σιγά- σιγά να τις κάνεις δικές σου:

1- Μπότες, και κόκκινες και "ζαρωμένες": φόρεσέ τες με ένα πουλόβερ - φόρεμα σε ουδέτερη απόχρωση.

2- Φόρεσε ένα φαρδύ, υφασμάτινο παντελόνι - προτίμησε να είναι γκρι και καρό- και συνδυάσέ με glove pumps, που αγκαλιάζουν το πόδι!

3- Το κόκκινο είναι το χρώμα της σεζόν, μην το αγνοήσεις για κανέναν λόγο.

4- Ένα γκρι καρό κουστούμι φορεμένο με λευκά ankle boots είναι το απόλυτο office look.

5- Τα floral του χειμώνα είναι λίγο πιο μουντά από τις άνοιξης και το καλοκαιριού, αλλά έχουν τη δική τους γοητεία: διάλεξε ένα φλοράλ φόρεμα για την εποχή!