Είναι επίσημο: H Kim Kardashian περιμένει το τρίτο της παιδί!


Το τρίτο τους παιδί μέσω παρένθετης μητέρας ετοιμάζονται να υποδεχτούν η Kim Kardashian και ο Kanye West.

Το ζευγάρι, που είναι ήδη γονείς της τετράχρονης North και του σχεδόν δίχρονου Saint, περιμένουν το τρίτο μέλος της οικογένειας West τον Ιανουάριο του 2018 , ενώ σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα το φύλο του μωρού είναι κορίτσι!

Ο λόγος που επέλεξαν τη διαδικασία της εγκυμοσύνης μέσω παρένθετης μητέρας είναι ότι η Kim στις δύο προηγούμενες εγκυμοσύνες της είχε ταλαιπωρηθεί από την προσκόλληση του πλακούντα στο μυομήτριο, μια επιπλοκή που προκαλεί τον τραυματισμό της μήτρας και αιμορραγία, και μπορεί να κοστίσει τη ζωή της μητέρας.

Για να μη θέσει, λοιπόν, τη ζωή της σε κίνδυνο με μια τρίτη κυοφορία, η διάσημη τηλεπερσόνα και ο rapper επέλεξαν μέσω ενός πρακτορείου στην Αμερική την παρένθετη μητέρα που κυοφορεί το παιδί τους.  Σύμφωνα με πληροφορίες, η παρένθετη μητέρα είναι γύρω στα 30, Αφροαμερικάνα, παντρεμένη 5 χρονιά και έχει δύο δικά της παιδιά. Της έχει επιβληθεί αυστηρή υγιεινή διατροφή ενώ της έχει απαγορευτεί η κατανάλωση αλκοόλ, ναρκωτικών ουσιών αλλά και ωμού ψαριού. Της έχει απαγορευτεί επίσης το να βάψει τα μαλλιά της, αλλά και να έχει κάποια σεξουαλική συνεύρεση.

Το ποσό το οποίο θα δοθεί στη νεαρή γυναίκα από την Kim και τον Kanye ανέρχεται στα 45.000 δολάρια, δηλαδή 4.500 δολάρια το μήνα για 10 μήνες. Η Kardashian λέγεται πως έψαχνε μήνες την τέλεια παρένθετη μητέρα και είναι πολύ ενθουσιασμένη που τη βρήκε.