Είναι επίσημο: Η Kate Middleton είναι έγκυος στο τρίτο της παιδί!


Ο πρίγκιπας William και η σύζυγός του, Kate Middleton, θα γίνουν γονείς για τρίτη φορά! Η Δούκισσα του Cambridge, η οποία εκτιμάται ότι βρίσκεται μεταξύ της όγδοης και δωδέκατης εβδομάδας της εγκυμοσύνης της , είχε ταλαιπωρηθεί στις δύο προηγούμενες εγκυμοσύνες της από μια επιπλοκή η οποία ονομάζεται Hyperemesis Gravidarum, και το ίδιο συμβαίνει και τώρα.

Πρόκειται για μία σοβαρή μορφή πρωινής ναυτίας η οποία συνοδεύεται από συνεχείς κρίσεις εμετού, ζαλάδες ,τρομερή αδυναμία και αφυδάτωση του οργανισμού. Οι συχνές πρωινές ναυτίες της Kate είναι η αιτία που το ζευγάρι ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της τόσο νωρίς καθώς η Δούκισσα αναγκάστηκε να ακυρώσει τις προγραμματισμένες της επισκέψεις.

Τα δύο μικρότερα παιδιά του ζευγαριού, ο διάδοχος Πρίγκιπας George, που είναι τεσσάρων ετών και η μικρή Charlotte που είναι δύο, θα υποδεχτούν το αδερφάκι μέσα στον επόμενο χρόνο. Το νέο μέλος της βασιλικής οικογένειας θα καταλάβει την πέμπτη θέση στη σειρά για τη διαδοχή του θρόνου, βάζοντας τον θείο του πρίγκηπα Harry στην έκτη θέση.

Το παλάτι του Kensington εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση: «Ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge είναι στην πολύ ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουν ότι η Δούκισσα περιμένει το τρίτο τους παιδί.»

Οι φήμες για την τρίτη εγκυμοσύνη της Kate Middleton κυκλοφορούν από τον Ιούλιο όταν κατά τη διάρκεια ενός royal tour το ζευγάρι είχε επισκεφθεί την Πολωνία και είχε δωθεί στη Δούκισσα ένα παιχνίδι για νεογέννητο και εκείνη είχε πει στον William "Θα πρέπει να κάνουμε κι’ άλλα μωρά".

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Βασίλισσα Ελισάβετ είχε αποκαλέσει το γεγονός αυτό ως ένα υπέροχο δώρο για τα 90ά γενέθλιά της.