Οι καλύτερες μάσκαρα της αγοράς για να δώσεις ένταση στο βλέμμα σου


Η μάσκαρα κατατάσσεται στα πιο απαραίτητα –αν δεν είναι το πιο απαραίτητο-  και must προϊόντα ομορφιάς που χρειάζεται μία γυναίκα (μαζί φυσικά με το αγαπημένο μας κραγιόν).

Οι ιδιότητες της κάθε μάσκαρα διαφέρουν όσο αφορά την πυκνότητα, τον όγκο και το μήκος που θεωρούμε ιδανικά σε σχέση με τις προτιμήσεις μας, το σχήμα του ματιού μας, το ύφος που θέλουμε να έχουμε, αλλά και την ένταση που θέλουμε στο βλέμμα μας.

Σίγουρα, οι προτιμήσεις μας από εποχή σε εποχή αλλάζουν και ενώ μπορεί κάποια στιγμή να πιστεύεις ότι βρήκες την "the one" μάσκαρα για εσένα, οι τόσες πολλές διαφορετικές επιλογές μπορούν να σε μπερδέψουν. Εμείς βρήκαμε τις εντυπωσιακότερες μάσκαρα που κυκλοφορούν στην αγορά αυτή τη στιγμή και στις παρουσιάζουμε για να διαλέξεις αυτή που σου ταιριάζει!

1- Professional Length Mascara 01 Black, BLACK VOLCANIC MINERALS
Εντυπωσιακό μήκος και πλούσιο χρώμα εμπλουτισμένη με τονωτικά ηφαιστειακά ιχνοστοιχεία και βούτυρο karité που φροντίζουν τις βλεφαρίδες.  Korres, 19.90€

2- BOLD LASH MASCARA
Για έντονα επιμηκυμένες, τολμηρές βλεφαρίδες. Διαθέτει ένα πινέλο σε σχήμα κώνου για να καλύπτει κάθε βλεφαρίδα από τη ρίζα ως την άκρη.
Burberry Beauty – Attica Beauty, 25.50€

3- DIVIDE AND MULTIPLY MASCARA
Ξεχωρίζει τις βλεφαρίδες και προσφέρει εξαιρετικά λαμπερό αποτέλεσμα χωρίς να τις κολλά.
The Bodyshop, 15.00€

4- FALSE LASHES MAXIMIZER
Μία θεραπεία για τις βλεφαρίδες που δημιουργεί πλούσιες βλεφαρίδες ακόμα και πριν την εφαρμογή της μάσκαρα.
Mac Cosmetics, 18.00€

5- CURLING ΕFFECT MASCARA
Mascara για εντυπωσιακό όγκο και θηλυκή καμπύλη που διαρκεί όλη μέρα
Erre Due, 14.00€

6- THE ULTRA VOLUME MASCARA
Η καλύτερη formulaτης 3INA για μοναδικό όγκο, αποδίδει το αποτέλεσμα που επιθυμείς, ανάλογα με τις στρώσεις που θα εφαρμόσεις!
3INA, 10.95€