Δούκισσα Νομικού: Τι κάνει για να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης;

Δούκισσα + Νομικού

Η παρουσιάστρια ξεκίνησε την προσπάθειά της να χάσει τα εξτρά κιλά

Έφερε στον κόσμο τον γιο της στις 25 Μαρτίου και 20 μέρες μετά η Δούκισσα Νομικού ξεκινάει πρόγραμμα για να επανέλθει στα κιλά της.

Η όμορφη μανούλα μοιράστηκε ένα story στο Instagram στο οποίο μπορεί να τη δει κανείς να κάνει διάδρομο. Αυτό σημαίνει, λοιπόν, ότι η Δούκισσα εκμεταλλεύεται το χρόνο που την απομένει από τη φροντίδα του γιου της για να γυμναστεί και να επανέλθει σε φόρμα.

Όπως είχε γράψει και στο προσωπικό της blog, το Dutchess Daily, όταν ακόμα κυοφορούσε τον μικρό Σάββα, είχε φροντίσει να μην πάρει πολλά κιλά, στον 8 μήνα της είχε βάλει μόνο 7, όσα δηλαδή της είχε πει ο γιατρός της ότι πρέπει (ένα κάθε μήνα).

Η Δούκισσα είχε γράψει, επίσης, ότι στη διάρκεια της εγκυμοσύνης της δεν έτρωγε υπερβολικά αλλά φυσιολογικά ενώ έκανε και γυμναστική: «Δεν άρχισα να «τρώω για δύο», αυτή είναι η μεγαλύτερη παγίδα! Να ξέρεις πως δεν ισχύει καθόλου αυτή η λογική. Πρέπει όντως να τρως περισσότερο στην εγκυμοσύνη, αλλά μιλάμε μόνο για κάποιες θερμίδες παραπάνω. Τρώω λοιπόν, ακριβώς όπως πριν, απλώς τώρα επιλέγω πιο συχνά γεύματα με μακαρόνια και πατάτες (όχι τηγανιτές, μου φέρνουν καούρες). Επίσης, έχω συνεχίσει να κάνω γυμναστική, απλώς πιο χαλαρά και πιο εξειδικευμένα. Τέλος, αν λιγουρευτώ κάτι γλυκό (πράγμα σπάνιο βέβαια, είμαι του αλμυρού περισσότερο) το τρώω αμέσως, γιατί μετά αυτή η λιγούρα συσσωρεύεται, μέχρι που κάποια στιγμή ξεσπάω και ενδίδω επί 100!» είχε γράψει.

Dutch Dutch-2

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα μας