Δούκισσα Νομικού : Η γυμναστική που θα ακολουθήσει το 2019 για ένα γραμμωμένο σώμα


Η γυμναστική που θα ακολουθήσει η Δούκισσα Νομικού το 2019 

Η Δούκισσα Νομικού μας ενημερώνει για την καθημερινότητα της μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram. Μετά την Πρωτοχρονιά η πρώην Σταρ Ελλάς αποφάσισε να μοιραστεί με τους followers της τα New Year Resolutions της για το 2019 αναρτώντας ένα post για τον κάθε ένα από τους 10 στόχους που έχει θέσει.

Ένας από τους στόχους της είναι να γραμμώσει το σώμα της και να γίνει ευλύγιστο μέσω της aerial yoga : "Ο τρίτος είναι ο εξής: #Νο3 ~ Να μάθω να κάνω γυμναστική στον αέρα. Aerial yoga δηλαδή. Λέτε να φάω πολλές τούμπες; Διαφορετικά, στόχος μου είναι να μάθω να κάνω την #scorpiopose στην κανονική yoga, γιατί μέχρι στιγμής μόνο του σκύλου την πόζα ξέρω. Όπως και να έχει, φέτος θα κάνω γυμναστική 5 φορές την εβδομάδα έστω κ μισή ώρα πριν πάω για ύπνο. Θέλω να έχω -πρωτίστως- ένα υγιές, δυνατό και ευλύγιστο σώμα, χρειάζομαι αντοχές για το ατελείωτο παιχνίδι-μπουσούλημα και φυσικά, δεν θα έλεγα όχι σε λίγη γράμμωση για το καλοκαιράκι"

View this post on Instagram

Οι 10 στόχοι μου για το 2019🌟 Ο τρίτος είναι ο εξής: #Νο3 ~ Να μάθω να κάνω γυμναστική στον αέρα. Aerial yoga δηλαδή. Λέτε να φάω πολλές τούμπες; 🙈😅 Διαφορετικά, στόχος μου είναι να μάθω να κάνω την #scorpiopose στην κανονική yoga, γιατί μέχρι στιγμής μόνο του σκύλου την πόζα ξέρω 😬🙊 Όπως και να έχει, φέτος θα κάνω γυμναστική 5 φορές την εβδομάδα έστω κ μισή ώρα πριν πάω για ύπνο. Θέλω να έχω -πρωτίστως- ένα υγιές, δυνατό και ευλύγιστο σώμα, χρειάζομαι αντοχές για το ατελείωτο παιχνίδι-μπουσούλημα και φυσικά, δεν θα έλεγα όχι σε λίγη γράμμωση για το καλοκαιράκι 😊💪🐬

A post shared by Doukissa Nomikou Theodoridi (@dutchesss_) on

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα μας