Διαγωνισμός Joy: Οι 5 τυχερές που κερδίζουν ένα limited edition t-shirt της συλλογής “This Is My Style” του Hard Rock Café

Διαγωνισμός JOY

Ο  τρόπος με τον οποίο ντύνεσαι καθημερινά, λέει πολλά για το ποιος πραγματικά είσαι!

Έτσι, το Hard Rock Café Athens παρουσιάζει τη limited edition συλλογή ρούχων “This Is My Style”, θέλοντας να ενθαρρύνει τον καθένα να εκφράσει ελεύθερα την προσωπικότητα και το ξεχωριστό του στυλ!

Η νέα ανοιξιάτικη συλλογή “This Is My Style” συνδυάζει κάτι για όλους, προκειμένου να δώσει την ευκαιρία στον καθένα να αναδείξει το προσωπικό του Hard Rock style, είτε πρόκειται να πάει σε ένα dinner party είτε ετοιμάζεται για μια συναυλία!

Στη συλλογή θα βρεις νεανικά μπλουζάκια γεμάτα χρώματα και τολμηρές στάμπες, τα οποία διατίθενται αποκλειστικά στο Rock Shop του Hard Rock Café. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το www.hardrock.com/athens

Η συλλογή “This Is My Style” είναι η πρώτη από μια σειρά από τις My Hard Rock συλλογές που θα ακολουθήσουν, οι οποίες στόχο έχουν να ενθαρρύνουν τους Hard Rock fans να αποδεχθούν και να εκφράσουν ανοιχτά ό,τι τους παθιάζει και τις προσωπικές τους στιγμές και πιστεύω!

#ThisIsMyStyle#ThisIsHardRock

O κόσμος είναι η προσωπική σου πασαρέλα! Διεκδίκησε μια ευκαιρία να την κατακτήσεις!

Το Joy και το Hard Rock Café σου δίνουν αυτή την ευκαιρία, χαρίζοντας σε 5 τυχερές ένα υπέροχο limited-edition t-shirt της συλλογής “This Is My Style”.

Και οι τυχερές είναι: 
- Marina Dimopoulou

- Φωτεινή Τσουλέλη

- Athina Vertseti

- βάσω δεμερτζή

- Aggeliki Andreakou

Συγχαρητήρια!

Μπες στη σελίδα του Joy στο Facebook, κάνε like, comment & share και λάβε μέρος στους διαγωνισμούς μας.

 

Για να μαθαίνεις όλα τα νέα του Hard Rock Café Athens, μείνε συντονισμένη:

https://www.facebook.com/hrcathens/about/

https://twitter.com/hardrockathens

https://www.instagram.com/hrcathens/

 

{Διάβασε τους όρους συμμετοχής του Διαγωνισμού εδώ}