Δημιούργησε τα πιο εντυπωσιακά metallic looks με τη Metallic Collection της Dermacol


Dermacol παρουσιάζει τη νέα Metallic Collection και σας καλεί να δημιουργήσετε τα πιο εντυπωσιακά make-up looks με metallic λάμψη! Στη νέα σειρά περιλαμβάνονται τα ιδανικά προιόντα για να αποκτήσετε Μetallic Lips: Πλούσιο χρώμα, μοναδικά βελούδινη και κρεμώδη υφή και glossy φινίρισμα για έντονο metallic αποτέλεσμα με μία κίνηση.

H Dermacol φρόντισε και το βλέμμα σας να έχει την metallic λάμψη που επιθυμείτε με το Μetallic Chic Liquid Eyeliner: Σχεδιάστηκε για να χαρίσει στο βλέμμα μια μοναδικά γοητευτική λάμψη! Εφαρμόζεται με ακρίβεια στο βλέφαρο ενώ παράλληλα χαρίζει άψογο αποτέλεσμα μεγάλης διάρκειας σε μόλις 30’’. Αλλά και το Magnetic Metal 16h Eyeliner:  Προσφέρει υψηλή κάλυψη και μεγάλης διάρκειας αποτέλεσμα που παραμένει αναλλοίωτο έως και 16 ώρες.

Μetallic Lips/Κραγιόν σε υγρή μορφή

Τα νέα κραγιόν σε υγρή μορφή Μetallic Lips σχεδιάστηκαν για να δημιουργήσετε τα πιο glamorous lip looks! Χάρη στο πλούσιο χρώμα τους, τη μοναδικά βελούδινη και κρεμώδη υφή και στο glossy φινίρισμα, χαρίζουν έντονο metallic αποτέλεσμα με μία κίνηση. Διαθέτει πρακτικό πινέλο εύκολο στη χρήση για ακρίβεια στην εφαρμογή.

Η συλλογή προσφέρει 5 metallic αποχρώσεις για να επιλέξετε αυτή που σας ταιριάζει:

Metallic Lips, Ice Fairytale

Metallic Lips, Paris dream

Metallic Lips, Autumn Leaves

Metallic Lips, Sexy Burlesque

Metallic Lips, Chili chocolate

Μetallic Chic Liquid Eyeliner

Το νέο Μetallic Chic Liquid Eyeliner σχεδιάστηκε για να χαρίσει στο βλέμμα μια μοναδικά γοητευτική λάμψη! Χάρη στο ειδικό πινέλο και στην λεπτόρρευστη υφή του εφαρμόζεται με ακρίβεια στο βλέφαρο δημιουργώντας ένα συμπαγές και ιδιαίτερα καλυπτικό χρωματικό φιλμ, με μία μόνο εφαρμογή. Μόλις 30’’ αρκούν για να δημιουργήσετε άψογο αποτέλεσμα μεγάλης διάρκειας.

Αποχρώσεις
Gold
Bronze
Silver

3120 Metallic Chic liquid eyeliner Gold

3121 Metallic Chic liquid eyeliner Bronze

3122 Metallic Chic liquid eyeliner Silver

Magnetic Metal 16h Eyeliner

Το Magnetic Metal 16h Eyeliner προσφέρει υψηλή κάλυψη και μεγάλης διάρκειας αποτέλεσμα που παραμένει αναλλοίωτο έως και 16 ώρες. Με αδιάβροχη σύνθεση και με λαμπερό μεταλλικό χρώμα, σχεδιάστηκε για να χαρίσει στο βλέμμα ακαταμάχητη λάμψη.

MakeUpTip: Η Gold και η Bronze απόχρωση μπορούν να εφαρμοστούν και στο εσωτερικό του βλεφάρου.

Αποχρώσεις
Green
Gold
Bronze
Blue

Magnetic Metal Eyeliner gold

Magnetic Metal Eyeliner bronze

Magnetic Metal Eyeliner blue

Magnetic Metal Eyeliner green

Τα προϊόντα Dermacol στην Ελλάδα διανέμονται σε επιλεγμένα φαρμακεία, στα καταστήματα Beautycom καθώς και στο ηλεκτρονικό κατάστημα https://beautycom.gr.