Δημήτρης Σκουλός: "Δεν ξέρω ποια Ελληνίδα θα μπορούσε να γίνει top model"


Ο Δημήτρης Σκουλός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη και μίλησε για όλα αυτά που θέλαμε να μάθουμε

Ο Δημήτρης Σκουλός ήταν καλεσμένος εχθές (5/12) στην εκπομπή "Μετά τα Μεσάνυχτα" της Ελεονώρας Μελέτη όπου μίλησε για μεταξύ άλλων για την αυστηρή κριτική του που έχει σχολιαστεί, για τη διεθνή καριέρα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου αλλά, για το εάν η Ηλιάνα έχει κάνει κάποια αισθητική επέμβαση στη μύτη της αλλά και για το ποιο κορίτσι από το σπίτι του GNTM θα μπορούσε να κάνει καριέρα στο εξωτερικό.

Η δημοσιογράφος τον ρώτησε εάν ισχύει η καριέρα που λέγεται ότι έχει κάνει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο εξωτερικό : «Έχει κάνει διεθνή καριέρα η Ηλιάνα. Δεν έχει καμία Ελληνίδα, πλην μίας ή δυο, κάνει ξένη Vogue, να πω μόδα-μόδα. Οι Ελληνίδες ήταν πάντα money-makers. Έκαναν πάντα commercial δουλειές, καταλόγους, καμπάνιες… Που έχουν πολύ καλά λεφτά. Και αυτό είναι μια καριέρα. Η Ηλιάνα τα τελευταία χρόνια ζει στη Νέα Υόρκη. Το ξέρω. Έχουμε κοινούς φίλους. Ο κολλητός της είναι ο Δημήτρης ο Γιαννέτος, που είναι και κολλητός μου. Την ήξερα από παλιά. Και πραγματικά δούλευε και πάρα πολύ. Τώρα αν έχει κάνει εξώφυλλο στην αμερικάνικη Vogue; Δεν έχει κάνει. Και ποιες έχουν κάνει;» 

Η Ελεονώρα μετά του είπε πως φαίνεται πώς η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει φτιάξει τη μύτη της και ο Σκουλός απάντησε: «Παλιά ήταν στην τηλεόραση, πάρε ξανθό μαλλί, πάρε στήθος, πάρε λίγο ποπό και βγες. Το δουλειά έχει αυτό με τη μόδα; Δεν είναι next top τηλεπερσόνα, next top παρουσιάστρια, next top model λέγεται. Μπορεί να έχεις κάνει μια πλαστική επέμβαση τόσο μικρή που να μην την καταλαβαίνω εγώ. Μπορεί να έχεις φτιάξει λίγο τη μυτούλα σου. Να μη φαίνεται. Η Ηλιάνα μπορεί να την έχει φτιάξει τη μύτη της, δεν το ξέρω, δεν την έχω ρωτήσει. Δεν το γνωρίζω. Εμένα δεν μου φαίνεται φτιαγμένη γιατί κάθεται δίπλα μου συνέχεια και την βλέπω. Δε μου φαίνεται φτιαγμένη. Θα τη ρωτήσω. Άλλο μοντέλο και να μη φαίνεται η επέμβση και άλλο… Θυμάστε παλιά η τηλεόραση. Πάρε ξανθά, πάρε στήθος. Μιλάμε τώρα για μοντέλα».

Στη συνέχεια τον ρώτησε εάν πιστεύει πώς είναι αυστηρός κριτής και εάν κάποιες φορές θα μπορούσε ίσως να είναι πιο διπλωματικός : «Αυτό που σκέφτομαι, αυτό λέω. Δεν στρογγυλεύω, ούτε ρετουσάρω τη γνώμη μου… Η γυναίκα μου, η Τζέλα με βοηθά πολύ όταν βλέπουμε τα επεισόδια του GNTM… Με κράζει η γυναίκα μου… Κάποιες φορές θα μπορούσα να είμαι πιο διπλωματικός!»

"Πιστεύεις ότι υπάρχει κοπέλα που θα μπορούσε να κάνει καριέρα στο εξωτερικό ως top model;" ρώτησε η Ελεονώρα Μελέτη και ο φωτογράφος απάντησε : " Το top model είναι πολύ μεγάλη κουβέντα. Top model Ελληνίδα, ελάχιστες. Top model δεν ξέρω, μοντέλα που να μπορούν να δουλέψουν έξω ναι." 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα μας