Δες την Ξανθούλα του GNTM όταν ήταν μόλις 47 κιλά..!

Xathni

Η παίκτρια του GNTM αποκάλυψε ότι παλαιότερα ήταν πάρα πολύ αδύνατη

Η Ξανθή Τζερεφού είναι ένα από τα πιο δημοφιλή κορίτσια του Greece's Next Top Model, ίσως γιατί είναι και η πιο «γήινη» εκδοχή μοντέλου που συναντά κανείς στο reality μόδας: η Ξανθούλα, όπως τη φωνάζουν όλοι, δεν είναι αδύνατη σαν τις συμπαίκτριες και ο σκοπός της είναι να γίνει plus size μοντέλο.

Στο πιο πρόσφατο επεισόδειο, μάλιστα, η 20χρονη Ξανθή αποκάλυψε ότι δέχτηκε bullying από κάποιες συμπαίκτριές της για τα κιλά της, ενώ μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» και αποκάλυψε ότι υπήρξε πάρα πολύ αδύνατη και μια μέρα αποφάσισε ότι αυτή η εικόνα δεν της αρέσει και έβαλε κιλά!

«Ήμουν πάρα πολύ αδύνατη! Δεν μου άρεσε το σώμα μου, δεν ένιωθα άνετα και αποφάσισα να πάρω κιλά», δήλωσε η Ξανθή και είπε ότι πριν από κάποιο καιρό ζύγιζε μόλις 47 κιλά.

«Ήθελα να δω μια άλλη εκδοχή του εαυτού μου, να έχω περισσότερη αυτοπεποίθηση και αυτό έκανα. Ήμουν 47 κιλά. Ξύπνησα ένα πρωί, με είδα στον καθρέφτη και είπα "όχι! Θα πάρω βάρος, θα αποκτήσω καμπύλες, θα αποκτήσω πιο πολύ αυτοπεποίθηση", δεν ήξερα ότι θα μου πηγαίνει, αλλά είναι κιλά. Μπορείς να πάρεις και μπορείς να χάσεις, είναι κιλά! Δεν καταλαβαίνω γιατί άλλα κορίτσια το κάνουν τόσο μεγάλο θέμα. Εγώ θεωρώ ότι εξελίχτηκα μέσα από αυτό», είπε το νεαρό μοντέλο.

Δείτε όσα δήλωσε η Ξανθή του GNTM:

Με μια αναζήτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μπορεί κανείς να εντοπίσει τις φωτογραφίες από την εποχή που η Ξανθή Τζερεφού ήταν πιο αδύνατη απ' ό,τι αυτή την εποχή που τη βλέπουμε στο Greece's Next Top Model.

 

Η αποκάλυψη της Ροζάνας Κουτσούκου για τον πραγματικό χαρακτήρα της Εύης