Δεν χρειάζεται να ξοδευτείς: Έξυπνες διακοσμητικές για την κρεβατοκάμαρά σου

κρεβατοκάμαρα

Ανανέωσε την κρεβατοκάμαρά σου με έξυπνες ιδέες, χωρίς μεγάλο κόστος

Η κρεβατοκάμαρα είναι το "προσωπικό" μας δωμάτιο, εκεί που χαλαρώνουμε, ηρεμούμε, κοιμόμαστε, "χουζουρεύουμε". Είναι σημαντικό, επομένως, να αποπνέει ομορφιά και γαλήνη.

Αν θέλεις, λοιπόν, να διακοσμήσεις την κρεβατοκάμαρά σου χωρίς όμως και να ξοδευτείς υπάρχουν διακοσμητικές ιδέες που θα σου δώσουν λύσεις.

1- Διάλεξε ένα θέμα: Μπορείς να κάνεις mix & match τα σεντόνια σου με τα μαξιλάρια σου, τις κουρτίνες, τα καδράκια και τα διακοσμητικά σου. Μπορεί το θέμα σου να είναι τα λουλούδια, οι πεταλούδες ή απλά ένα χρώμα.

1-

2- Διάλεξε ένα μοτίβο: Αν, για παράδειγμα, αγαπάς τις καρδιές, φρόντισε ώστε να πάρει τη θέση της σε διάφορα σημεία μέσα στην κρεβατοκάμαρα είτε ως διακοσμητικό στον τοίχο σου ή στα μαξιλάρια που θα ρίξεις στο κρεβάτι σου ή στο φωτιστικό σου.

2-

3- Δημιούργησε αντιθέσεις σ' ένα λευκό φόντο: Αν ο τοίχος σου είναι λευκός, μπορείς να δημιουργήσεις αντίθεση μ' ένα πολύχρωμο πόστερ ή ένα ριχτάρι ή πάπλωμα σε έντονο χρώμα.

3-

4- Επανέλαβε ένα pattern: Αν, για παράδειγμα, η ταπετσαρία σου είναι πουά, διάλεξε σεντόνια σε πουά. Αν αγαπάς τις ρίγες, διάλεξε κουρτίνες με ρίγες και μαξιλαροθήκες με ρίγες.

4-

5- Μείνε στο minimal: Φρόντισε να είναι ο χώρος σου λιτός, να μην έχεις πολλά διακοσμητικά, να έχεις τα απαραίτητα έπιπλα και κράτα μια μονοχρωμία σε ουδέτερα, απαλά χρώματα για όλο τον χώρο.

6-

6- Διάλεξε έντονα prints: Αν πάλι δεν είναι του γούστου σου η minimal εκδοχή, μπορείς να επιλέξεις έντονα prints για τον τοίχο σου και όλη τη διακόσμηση του δωματίου.

5-

Πηγή φωτογραφιών: Pinterest