Η νέα τάση στα φρύδια λέγεται "fishtails" και δεν είμαστε σίγουρες εάν μας αρέσει


Το νέο trend που έχει αρχίσει να κατακτά το Instagram

Ποιος θα φανταζόταν πριν από μερικά χρόνια ότι τα φρύδια θα αποκτούσαν trends και θα ήταν τόσο απαραίτητα για το σύνολο της εμφάνισης μας; Από τη μόδα του πολύ λεπτού φρυδιού πλέον οι τάσεις μας έχουν φέρει στην αντίπερα όχθη με τα φυσικά και χοντρά φρύδια. Μία νέα τάση όμως στα φρύδια, τα fishtails brows, έρχεται για να καταρρίψει τους basic beauty κανόνες, τουλάχιστον έτσι όπως τους ξέραμε. Το νέο αυτό «φρύδι» δημιουργεί την εντύπωση της ουράς ενός ψαριού σε ένα από τα δύο φρύδια μας.

Πρώτη το «δοκίμασε» η beauty blogger Huda Kattan, η οποία έγραψε στο caption της πρώτης φωτογραφίας με τα φρύδια με την «ουρά ψαριού»: «Fishtail Brows. Ποιο από τα δύο σας αρέσει περισσότερο;», ενώ στη συνέχεια έγραψε πως το αποτέλεσμα επιμελήθηκε μέσω photoshop o Stefan (@skyzeditz).

Η φωτογραφία συγκέντρωσε πάνω από 12.000 likes με τους followers της Huda να διχάζονται, με κάποιους να λατρεύουν το νέο beauty tip και με άλλους να το σχολιάζουν αρνητικά.

Σύμφωνα με τον Stefan, το beauty look εμπνεύστηκε από ένα μοντέλο σε επεισόδιο του America’s Next Top Model της οποίας το φρύδι ήταν μακιγιαρισμένο έντονα ανασηκωμένο: «Το βρήκα τέλειο και έτσι αποφάσισα να κάνω μία πιο δραματοποιημένη εκδοχή στο πρόσωπο της Huda. Έμοιαζε πολύ με ουρά ψαριού. Η Huda στη συνέχεια το ανέβασε στο λογαριασμό της και ξαφνικά έγινε ένα μαζικό trend που όλοι κάνουν!»

Ο Stefan μπορεί να χρησιμοποίησε photoshop για το αποτέλεσμα στο πρόσωπο της Huda, ενώ όσες επέλεξαν να ακολουθήσουν τη νέα τάση, το κάνουν χωρίς photoshop αλλά και χωρίς να αναγκαστούν να ξυρίσουν τα φρύδια τους: απλά βάφουν με make- up το τριχωτό κομμάτι που θέλουν να «εξαφανίσουν» και σχηματίζουν με μολύβι το μέρος που δίνει την εντύπωση της ουράς.

Δείτε εδώ fishtail brows αλλά και πώς να τα βάψετε για να πετύχετε το αποτέλεσμα.

Εσείς θα το δοκιμάζατε;

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα μας