Δεν γίνεται να μην λατρέψεις τις κομψές ανοιξιάτικες γόβες που επιλέγουν οι Ελληνίδες παρουσιάστριες

goves

Ένα ζευγάρι που φόρεσαν πολλές γνωστές Ελληνίδες

Όταν βλέπεις ένα fashion item να γίνεται δημοφιλές, αντιλαμβάνεσαι ότι δεν είναι τυχαίο! Τα πιο κομψά και στιλάτα κομμάτια ή ζευγάρια θα φορεθούν σχεδόν από όλες τις κυρίες της μόδας, τις fashion influencers, τις διάσημες και εμάς!

Αυτή, λοιπόν, τη φορά διαπιστώσαμε από μια αναζήτηση στο Instagram ότι πολλές κομψές κυρίες της ελληνικής τηλεόρασης, όπως η Κατερίνα Καραβάτου και η Ζήνα Κουτσελίνη, εμφανίστηκαν με το ίδιο ζευγάρι γόβες, το οποίο βεβαίως ξεχωρίζει καθώς το σχέδιό του είναι μεν το κλασικό της γόβας, αλλά αντί για δέρμα έχει διαφάνειες!

Το ζευγάρι αυτό με το δέρμα και τις διαφάνειες ανήκει στη συλλογή Sante Shoes για την άνοιξη και το καλοκαίρι και μπορείς να το βρεις σε μαύρο, λευκό, μπεζ και κόκκινο, με ψηλό ή μεσαίο τακούνι, ενώ υπάρχει και η φλατ εκδοχή του, αλλά και η sling - back εκδοχή του!

Το ζευγάρι αυτό σε λευκό είδαμε να το φοράει η Κατερίνα Καραβάτου σ’ ένα σύνολο με μπλούζα μαρινιέρα και μαύρο παντελόνι, αλλά και η Ζήνα Κουτσελίνη, στην κόκκινη version τους, με λευκό παντελόνι και κόκκινη ντραμπέ μπλούζα. Το ίδιο ζευγάρι γόβες φόρεσε και η παρουσιάστρια του Nova Sports, Λίλα Κουντουριώτη, που τις συνδύασε με floral μίνι φόρεμα.

Η Κατερίνα Καραβάτου

Η Ζίνα Κουτσελίνη

Και η Λίλα Κουντουριώτη

Οι γόβες της συλλογής Sante Shoes (79,00 €)

Sante-1 Sante-2