Δήμητρα Ματσούκα: Τι απαντά για τον ...«γάμο» της;!

Δήμητρα + Ματσούκα

Μια βέρα στο δεξί έγινε η αφορμή για να κυκλοφορήσουν φήμες ότι η Δήμητρα Ματσούκα παντρεύτηκε. Η ηθοποιός είναι ζευγάρι με τον Πέτρο Κόκκαλη, ωστόσο φροντίζει να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και οι δημόσιες εμφανίσεις του ζευγαριού είναι σπάνιες, έστω και αν όπως λένε τα ρεπορτάζ, οι δυο τους περνάνε πάρα πολύ καλά μαζί.

H Δήμητρα Ματσούκα και ο Πέτρος Κόκκαλης

H Δήμητρα Ματσούκα και ο Πέτρος Κόκκαλης

Η ηθοποιός, λοιπόν, ανέβασε τις προάλλες στο Insta stories μια φωτογραφία από το καμαρίνι της στο θέατρο στην οποία μπορεί κανείς να τη δει με βέρα στο δεξί της χέρι. Ρεπορτάζ του περιοδικού ΟΚ! υποστηρίζει, επίσης, ότι η ηθοποιός κυκλοφορεί με δαχτυλίδι που μοιάζει με βέρα και το πάνελ του «Πρωινού», στη χθεσινή εκπομπή, άρχισε να αναρωτιέται τη συμβαίνει. «Αν παντρευτείς δεν το λες; Εννοώ το κρατάς μυστικό, αν δεν θέλει να δημοσιοποιηθεί κάτι μέχρι να γίνει, αλλά μετά λες ότι παντρεύτηκε. Δεν έχει νόημα ένα ζευγάρι μετά τον γάμο να το κρατήσει κρυφό. Να το κρατήσεις κρυφό πριν από τον γάμο γιατί δεν θέλεις να πάρει δημοσιότητα… άρα δεν νομίζω ότι έχει παντρευτεί» είπε η Φαίη Σκορδά, ωστόσο σύντομα οι φήμες για …μυστικό γάμο έκαναν τον γύρο του διαδικτύου.

Matsouka-2

Η απάντηση, βεβαίως, ήρθε άμεσα από την ίδια τη Ματσούκα με μια ανάρτησή της στο Instagram: «Και μετά από οκτώ ώρες φτάσαμε στο θέατρο, έκανα κότσο, βάζω ρούχα και βέρα (ο ρόλος το απαιτεί) και... έτοιμη για την Ξεχωριστή μέρα» έγραψε διαψεύδοντας τη φήμη περί γάμου.

Matsouk

*Η Δήμητρα Ματσούκα πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Μία Ξεχωριστή Μέρα» στο θέατρο Πάνθεον, μαζί με τον Σταύρο Ζαλμά.