Γλυκόξινες γαρίδες με σάλτσα hoison!


Θέλεις να φτιάξεις ένα χορταστικό αλλά και νόστιμο μεσημεριανό; Εμείς σου έχουμε την λύση φτιάξε γλυκόξινες γαρίδες με σάλτσα hoison!

Τι θα χρειαστείς

1/3 του φλιτζανιού σάλτσα hoisin

¼ του φλιτζανιού μέλι

½ του φλιτζανιού χυμός λεμονιού

Ξύσμα από ένα λεμόνι

Αλάτι και πιπέρι

1 ½ κιλό γαρίδες αποφλοιωμένες

2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο φρέσκο κόλιαντρο

Πώς θα το φτιάξεις

Σε ένα μπολ χτύπησε ελαφρά την σάλτσα hoison, το μέλι, το χυμό λεμονιού, το ξύσμα, αλάτι και πιπέρι. Πρόσθεσε τις γαρίδες στο μίγμα και άφησε να μαριναριστούν για 30 λεπτά στο ψυγείο. Στην συνέχεια προθέρμανε τον φούρνο στους 200 βαθμούς. Βάλε μια λαδόκολλα πάνω σε ένα ταψί και τοποθέτησε τις γαρίδες χωρίς την μαρινάδα. Τοποθέτησε στον φούρνο και ψήσε μέχρι να γίνουν ρόζ για περίπου 6-8 λεπτά. Σέρβιρε και γαρνίρισε με κόλιαντρο.