Γιώργος Λιάγκας: «Την αγαπώ πάρα πολύ τη Φαίη…»

Φαίη + Σκορδά

Ο παρουσιαστής μιλάει πρώτη φορά για τον χωρισμό του, αλλά και τις σχέσεις που έχουν κατά καιρούς αναφερθεί γύρω από το όνομά του

Στο Μεξικό ταξίδεψε ο Γιώργος Λιάγκας παρέα με τον Νίκο Κοκλώνη και το Celebrity Travel και παραχώρησε μία από τις πιο αποκαλυπτικές συνεντεύξεις του μετά το διαζύγιό του με τη Φαίη Σκορδά.

Βεβαίως, η συζήτηση δεν θα μπορούσε να μην έρθει και στον χωρισμό του με τη παρουσιάστρια. Ο Νίκος Κοκλώνης ρώτησε τον Λιάγκα πώς θα ένιωθε αν έβλεπε τη Φαίη με νέο σύντροφο; «Δεν ξέρω πώς θα αισθανθώ εκείνη την ώρα. Τη Φαίη την αγαπάω πάρα πολύ, την εκτιμώ πολύ ως μητέρα. Η σχέση που έχω τώρα με τη Φαίη είναι ότι είναι η μάνα των παιδιών μου και είναι πολύ καλή μάνα και την εκτιμώ και σαν γυναίκα και σαν επαγγελματία. Μιλάμε για τα επαγγελματικά μας θέματα και στηρίζει ο ένας τον άλλον.

Έναν άνθρωπο που αγαπάς, που σού έχει χαρίσει δυο υπέροχα παιδιά, το καλό του θέλεις! Από τη στιγμή που χωρίσαμε όμορφα, χωρίς εντάσεις, τσακωμούς, παράλληλες σχέσεις, νομίζω ότι κάποια στιγμή θα γίνει και αυτό. To διαζύγιο δεν έχει βγει, θα βγει κάποια στιγμή… Αυτό που σκέφτεται πάντα ένας πατέρας είναι τι άντρας είναι αυτός που θα μπει στο σπίτι του, στα παιδιά του. Όμως, επειδή η προτεραιότητα της Φαίης είναι τα παιδιά, είμαι και σε αυτό ήσυχος ότι θα τον έχει τσεκάρει από 10 μεριές για να τον γνωρίσει στα παιδιά της.»

Στην ερώτηση αν θα μπορούσαν να τα ξαναβρούν με τη Φαίη, ο Γιώργος Λιάγκα απάντησε: «Είμαστε τόσο καλά τώρα, που στον φόβο να είμαστε μαζί και να μην είμαστε καλά, λέμε γιατί να μην κρατήσουμε τη σχέση μας όπως είναι τώρα, καλύτερη;

Δεν χωρίσαμε σε μια μέρα. Όταν χωρίζουν δύο άνθρωποι υπάρχει ένα μεγάλο διάστημα προς το τέλος που δεν υπάρχει στη σχέση το πάθος που υπήρχε στην αρχή, με αποτέλεσμα να βγαίνουν άλλα μικροπροβλήματα και εντάσεις. Έχουμε έναν πολύ καλό χωρισμό με τη Φαίη. Έχουμε σπάσει τα στεγανά. Όταν υπογράφεις ένα διαζύγιο, πας στα τετριμμένα, πόσες φορές θα πάρω τα παιδιά, πώς θα μοιράσουμε τις διακοπές, πόσα Σαββατοκύριακα τον μήνα. Κι εμείς τα έχουμε πει αυτά, αλλά δεν τα τηρούμε.  Έχω πράσινο φως. Θα μπω στο σπίτι, θα πάρω τα παιδιά από το σχολείο… απλώς ο μπαμπάς κοιμάται σε άλλο σπίτι από αυτό της μαμάς, που είναι και πολύ κοντά. Μας βλέπουν και πολύ μαζί τα παιδιά… ».

Ο Γιώργος Λιάγκας, βεβαίως, δεν δίστασε να απαντήσει και στις φήμες περί σχέσης με την Ευαγγελία Τσιορλίδα και τη Βίκυ Κάβουρα: «Ούτε η Ευαγγελία Τσιορλίδα ούτε η Βίκυ Κάβουρα, ήταν σχέσεις μου. Με την Ευαγγελία ήμασταν μαζί για ένα χρόνο στο ραδιόφωνο και κάναμε πολύ παρέα, διότι ήμασταν και συνεργάτες. Καμία σχέση, όμως, με σχέση. Με τη Βίκυ δεν ξέρω καν πώς προέκυψε αυτό...»

Δες τι είπε ο Γιώργος Λιάγκας στον Νίκο Κοκλώνη:

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα μας