Γιώργος Αγγελόπουλος- Ντορέττα Παπαδημητρίου: Η βραδινή έξοδος που έβαλε «φωτιά» στις φήμες

Doreta-Danos

Φωτογραφίες από τη βραδινή έξοδο των δύο φίλων (;)

Το μυστήριο με τη σχέση του Γιώργου Αγγελόπουλου και της Ντορέττας Παπαδημητρίου συνεχίζεται, τουλάχιστον για τα media. Κι ενώ τόσο ο νικητής του Survivor 1 όσο και η παρουσιάστριας του Survivor Panorama επιμένουν ότι δεν συμβαίνει τίποτα ερωτικό ανάμεσά τους, οι εκπομπές ψυχαγωγικού περιεχόμενου και οι σχολιαστές τους επιμένουν να βλέπουν σ’ αυτό το ζευγάρι κάτι περισσότερο από απλή φιλία.

Η «αποκάλυψη» για ειδύλλιο ανάμεσα σε Ντάνο και Ντορέττα ήρθε μέσα από το «Πρωινό» πριν από λίγες μέρες και τις αποκλειστικές φωτογραφίες από τη μεσημεριανή βόλτα του φημολογούμενου ζευγαριού για φαγητό. Σύμφωνα, μάλιστα, με το ρεπορτάζ της εκπομπής, «ο Αγγελόπουλος τάισε τη Παπαδημητρίου στο στόμα», ενώ το ίδιο ακριβώς βράδυ οι δυο τους βρέθηκαν να διασκεδάζουν παρέα στο κέντρο που εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης. Μάλιστα, αναφέρθηκε στην εκπομπή ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που διασκεδάζουν μαζί σε βραδινή τους έξοδο.

Διάβασε: Οι φωτογραφίες που αποκάλυψαν το hot ειδύλλιο της ελληνικής showbiz

Και σήμερα είδαν το φως της δημοσιότητας οι φωτογραφίες από εκείνη τη βραδινή έξοδο που ακολούθησε το μεσημεριανό τους γεύμα… Πράγματι, Ντορέττα και Ντάνος διασκέδασαν μαζί και χάρισαν στους φωτογράφους πολλά στιγμιότυπα …κανένα όμως που να προδίδει κάτι ! Πράγματι, όπως μπορεί να δεις κανείς παρακολούθησαν το πρόγραμμα σαν δυο καλοί φίλοι, …αλλά αυτό δεν φαίνεται να βάζει στην άκρη της υποψίες για ειδύλλιο. Εξάλλου, υπήρχαν και κάποια πονηρά βλέμματα!

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα μας