Γιατί η Kourtney Kardashian σταμάτησε να κάνει ημιμόνιμο στα νύχια της

Kourtney Kardashian

Ο έξυπνος λόγος που η Kourtney Kardashian δεν θέλει να κάνει ημιμόνιμο πια στα νύχια της

Το ημιμόνιμο και το gel στα νύχια είναι μία beauty συνήθεια η οποία φαίνεται πως έχει πραγματικά καθιερωθεί! Τα υπέρ του ημιμόνιμου είναι πολλά με βασικότερο το ότι δεν χαλάει εύκολα οπότε το μανικιούρ σου κρατάει περισσότερο, ενώ δεν χρειάζεται ώρα αναμονής για να στεγνώσει καθώς το μανό «ψήνεται» σε μία ειδική λάμπα στεγνώνοντας το νέο χρώμα απευθείας.

Αυτή η ειδική λάμπα είναι και ο λόγος που η Kourtney Kardashian δεν κάνει πια ημιμόνιμο μανικιούρ στα νύχια της! Σε ένα πρόσφατο post στο προσωπικό της app και site, η μεγαλύτερη αδερφή από την οικογένεια Kardashian αποκάλυψε πως δεν βάφει πλέον έτσι τα νύχια της: «Μία ανησυχία μου είναι πως το UV φως που χρησιμοποιείται στα beauty salons για το gel ή το ημιμόνιμο μανικιούρ, μπορεί να προκαλέσει πρόωρη γήρανση του δέρματος η οποία θα εκδηλωθεί με καφέ σημάδια και ρυτίδες.»

Η αλήθεια είναι πως η reality star έχει απόλυτο δίκιο, καθώς οι UV ακτίνες που χρησιμοποιούνται για τα νύχια μας, είναι οι ίδιες βλαβερές ακτίνες που προσπαθούμε να αποφύγουμε από την έκθεση μας στον ήλιο. Σύμφωνα όμως με τους δερματολόγους δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας καθώς ακόμα και έαν κάνουμε μία βόλτα κατά τη διάρκεια μίας ηλιόλουστης ημέρας, η ακτινοβολία από τον ήλιο που θα δεχθούμε είναι πολύ πιο έντονη αλλά και επιβλαβής συγκριτικά με το φως που έχουν οι ειδικές λάμπες για το μανικιούρ μας!

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα μας