Γιατί η Μαρία Ηλιάκη έχει τα πιο ωραία μαλλιά που έχουμε δει φέτος


Εμείς πάντως έχουμε εντυπωσιαστεί από το στιλάτο κούρεμα και χτένισμα της

Η Μαρία Ηλιάκη είχε πάντα στιλάτα μαλλιά και έχει υιοθετήσει το καρέ κούρεμα στα μαλλιά της πριν γίνει τάση! Φέτος, η μόδα προστάζει κοντά μαλλιά και κομψά καρέ, οι celebrities (και όχι μόνο) που είχαν μακριά μαλλιά τόλμησαν να κάνουν το μεγάλο βήμα κάνοντας τα μαλλιά τους καρέ ενώ όσες είχαν ήδη δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στα κοντά μαλλιά ανανέωσαν την εμφάνιση τους κάνοντας τα ακόμα κοντύτερα!

Στη δεύτερη κατηγορία ανήκει και η Ηλιάκη, η οποία είχε για αρκετά χρόνια τα μαλλιά της κουρεμένα σε ένα καρέ είτε πάνω στον ώμο είτε λίγο πιο κάτω από αυτόν, όμως φέτος είπε "ναι" σε ένα αρκετά πιο κοντό καρέ, που έχουμε λατρέψει!

Τα μαλλιά της Ηλιάκη διαθέτουν από τα πιο ωραία καρέ που έχουμε δει για αρκετούς λόγους. Αρχικά, το κούρεμα της αναδεικνύει εκπληκτικά τα outfits της δίνοντας της μία έξτρα δόση στιλ, έπειτα ο τρόπος που είναι χτενισμένα με ανάλαφρα «σπασίματα», στις τελευταίες της φωτογραφίες στο Instagram, μοιάζει να είναι ο ιδανικός και απόλυτος τρόπος για να χτενίσεις τα καρέ μαλλιά σου. Και φυσικά δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στην τέλεια ξανθιά απόχρωση που έχει επιλέξει, η οποία είναι μία γλυκιά απόχρωση ξανθού μελί.

Το κούρεμα της Μαρίας Ηλιάκη επιμελήθηκε ο hair stylist Βασίλης Διαμαντόπουλος.

Τα μαλλιά της Μαρίας εμάς πάντως μας έβαλαν σε πειρασμό να κόψουμε τα μαλλιά μας άμεσα καρέ, εσάς;