Γιατί είναι καλό να μην ταιριάζετε σε τίποτα με τον σύντροφό σου!


Έχεις διαπιστώσει πως δεν ταιριάζετε σε πολλά πράγματα και αυτό σε ανησυχεί ιδιαίτερα; Χαλάρωσε το να είσαι εσύ από την Αφροδίτη και αυτός από τον πλανήτη Άρη έχει και τα θετικά του. Οι παρακάτω λόγοι,λοιπόν, θα σε βοηθήσουν να δεις τα πράγματα με άλλη οπτική γωνία και να σκεφτείς πως ο αγαπημένος σου ίσως είναι και το άλλο σου μισό!

Σοφίας Χρήστου

1. Έχετε τελείως διαφορετικές παρέες. Μπορεί σε πρώτη επαφή με τους φίλους του να φρικάρεις αλλά σκέψου πως έχεις τη δυνατότητα να γνωρίσεις άτομα τα οποία να έχουν τελείως διαφορετική νοοτροπία και ιδεολογία από εσένα. Στην περίπτωση αυτή να είσαι openminded και ανοιχτή σε κάθε διάλογο-και φυσικά όχι προκατειλημμένη-.

2. Πραγματικά έχεις να δώσεις και να πάρεις πράγματα από το ταίρι σου. Αν για παράδειγμα ξέρεις τα πάντα από οικονομικά και αυτός από τέχνη όχι μόνο θα γνωρίσεις ένα διαφορετικό κόσμο αλλά θα διευρύνεις και τον πνευματικό σου ορίζοντα. Επίσης η διαφορετική οπτική με την οποία βλέπεται ένα θέμα μπορεί να χρειάζεται χρόνο να γίνει κατανοητό- και από τους δύο σας- αλλά σίγουρα θα είναι μία ενδιαφέρουσα εξερεύνηση.

3. Πειραματίζεσαι με καινούργια πράγματα. Αν είσαι απόλυτη σε πολλά θέματα τότε καλά θα κάνεις να βάλεις λίγο νερό στο κρασί σου. Αυτό γίνεται σε όλες τις σχέσεις αλλά όταν ο σύντροφός σου κάνει πράγματα που δεν τα έχεις δοκιμάσει ποτέ, μην είσαι αρνητική, πάρε μία βαθιά ανάσα και πειραματίσου. Πού ξέρεις....μπορεί να περάσεις καλά!

4. Με κάποιο ανεξήγητο τρόπο συμπληρώνεται ο ένας τον άλλον. Τα ετερώνυμα έλκονται και είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο. Το ότι βλέπεις έναν άνθρωπο ο οποίος διαφέρει κατά πολύ από σένα μερικές φορές σε εξιτάρει και σε βάζει στη διαδικασία του να τον ανακαλύψεις. Επομένως αν έχει εκείνος τα χαρακτηριστικά στα οποία δεν διακρίνεσαι εσύ τότε θα συμπληρώσει το ''κενό'' και εσυ αντίστοιχα.

5. Είναι όλα θέμα χημείας! Το ότι δεν συχνάζετε στα ίδια μέρη, δεν ακούτε το ίδιο είδος μουσικής και δεν διαβάζετε και οι δύο Φόκνερ δεν σημαίνει πως δεν έχετε χημεία ή πως δεν μπορείτε να εποικοινωνήσετε. Αν έχεις χημεία, όρεξη και υπομονή τότε ίσως μπορείς να συνυπάρξεις με αυτό το άτομο. Αυτό που πρέπει μόνο να βρεις είναι το μαγικό κουμπί που δεν μπλέκεις τον κόσμο σου με τον κόσμο του.

6. Δεν περιστρέφεται ο κόσμος όλος γύρω του. Ίσα ίσα όταν δεν μπορείς να ασχοληθείς με τις αγαπημένες σου συνήθειες όταν είστε μαζί, προσπαθείς να μένεις αρκετές φορές μόνη σου πιστεύοντας πως θα σου κάνεις καλό. Και πολύ σωστά κάνεις, λοιπόν, αφού δεν μπορείς να αλλάξεις τις συνήθειες σου για εκείνον. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να τα συνδυάσεις...μόνο έτσι θα είσαι ευτυχισμένη!