Γιάννης Τσιμιτσέλης: Τι απάντησε για τη Γερονικολού που προκάλεσε ερωτηματικά..!

Τσιμιτσέλης + Γερονικολού

Οι φήμες μιλάνε για ειδύλλιο ανάμεσα στον Γιάννη Τσιμιτσέλη και την Κατερίνα Γερονικολού

Η συζήτηση για το αν οι δυο ηθοποιοί είναι ζευγάρι συνεχίζεται. Και έτσι μετά την Κατερίνα Γερονικολού (διάβασε εδώ τι απάντησε για τον Τσιμιτσέλη), ήρθε η σειρά του Γιάννη Τσιμιτσέλη να απαντήσει στις φήμες που τους θέλουν μαζί.

Οι δημοσιογράφοι περίμεναν τον ηθοποιό έξω από το θέατρο και φυσικά, μεταξύ άλλων, τον ρώτησαν και για τη φήμη με τη συνάδελφό του. Στην ερώτηση, λοιπόν, «τι απαντάτε για τις φήμες που αφορούν την προσωπική σας ζωή;», ο Τσιμιτσέλης απάντησε: «Δεν σχολιάζω για την προσωπική μου ζωή». Και στη συνέχεια, είπε ότι καταλαβαίνει από πού προέρχεται αυτό το ενδιαφέρον για τα προσωπικά του: «Είναι λογικό, εφόσον βρίσκομαι στην τηλεόραση, στο θέατρο, σας καταλαβαίνω απόλυτα».

Όσο για το αν έχει μιλήσει στην 4χρονη κόρη του, Εύα, για όλα αυτά που γράφονται για εκείνον, μετά το διαζύγιό του με τη μαμά της Βάσω Λασκαράκη, απάντησε: «Το παιδί μου δεν μπαίνει σε site και σπάνια βλέπει τηλεόραση. Το αφήνω μόνο να βλέπει εμένα στην τηλεόραση για να γαλουχηθεί σωστά».

Η απάντηση, όμως, του Γιάννη Τσιμιτσέλη προκάλεσε ερωτηματικά στην τηλεοπτική παρέα του “Happy Day” γιατί τον είχαν συνηθίσει αλλιώς: «Επειδή ξέρουμε τον Γιάννη, και δεν εκνευρίστηκε με την ερώτηση και δεν διέψευσε καθόλου» σχολίασε η Φλορίντα Πετρουτσέλι, ενώ ο Δημήτρης Παπανώτας πρόσθεσε «Και μια χαρά χαρούμενο τον βλέπω! Συνήθως, είναι λίγο αυστηρός…».

Τον λόγο πήρε η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Τα τελευταία δυο χρόνια όταν τον ρωτούσαμε για τον γάμο του, για δεύτερο παιδί, εκνευριζόταν, προφανώς κάτι δεν πήγαινε καλά… Τώρα ισχύει ή δεν ισχύει… παιδιά, είναι καλά ο Γιάννης, κάτι καλό συμβαίνει στην προσωπική του ζωή  ...Δεν διέψευσε κάτι και δεν εκνευρίστηκε...»

Δες τις δηλώσεις και τη συζήτηση στο video: