Γιάννης Λάτσιος: Όσα αποκάλυψε για το Nomads στη Σκορδά

Λάτσιος + Σκορδά

Κι ενώ η πρεμιέρα του Nomads, του πολυαναμενόμενου reality που ετοιμάζει ο Ant1, πλησιάζει (έχει προγραμματιστεί για τις 2 Οκτωβρίου), κανείς δεν ξέρει ακόμα τα πρόσωπα που θα πάρουν μέρος σ’ αυτό, τουλάχιστον τα «διάσημα»…

Το κανάλι φροντίζει να τα κρατήσει κρυφά,  ώστε να μη χαλάσει την έκπληξη της πρεμιέρας, ωστόσο η συζήτηση για το ποιοι είναι αυτοί που θα πετάξουν τελικά για τις Φιλιππίνες δεν σταματά. Και επανέρχεται διαρκώς και στο πάνελ του «Πρωινού», με τη Φαίη Σκορδά να ρωτάει τους συνεργάτες της μήπως έχουν κάποια επιβεβαιωμένη πληροφορία.

Αυτό, όμως, δεν πρόκειται να συμβεί, να βρεθεί δηλαδή δημοσιογράφος με σίγουρη πληροφορία, καθώς όπως δήλωσε στον αέρα της εκπομπής ο Γενικός Διευθυντής Προγράμματος, Marketing και Επικοινωνίας του Ant1, Γιάννης Λάτσιος, «κανείς δεν ξέρει».

Στην παρέμβασή του στο «Πρωινό», είπε για το Nomads: «Κανείς δεν ξέρει ακόμα, έχουμε μια ομάδα που έχει προεπιλεγεί… Μόνο εγώ κι ένας – δύο συνεργάτες μου γνωρίζουμε… είναι πάντως νέα παιδιά», ενώ πρόσθεσε: «Έχουν ειπωθεί πάρα πολλά, έχουμε συζητήσει. Είναι όλοι άξιοι άνθρωποι, πέρασαν μια διαδικασία και η επιλογή για τις ομάδες θα γίνει με διάφορα κριτήρια».

Η Φαίη Σκορδά, λοιπόν, έκλεισε τη συζήτηση με τον Γιάννη Λάτσιο λέγοντας με χιούμορ, «να μην πιέσω δηλαδή άλλο; Δεν θα πεις τίποτα…»