Γέννησε η Αθηνά Οικονομάκου: Οι λεπτομέρειες της γέννας και οι φωτογραφίες από το μαιευτήριο

Αθηνά + Οικονομάκου

Η ηθοποιός έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι 

Η Αθηνά Οικονομάκου γέννησε τα ξημερώματα της Τετάρτης 14/3, στις 3.30, ένα υγιέστατο αγοράκι, βάρους 3.310 γρ. και ζει στιγμές απόλυτης ευτυχίας. Η Αθηνά και ο σύζυγός της, Φίλιππος Μιχόπουλος, έφτασαν στο μαιευτήριο στις 8.00 το βράδυ, και ο τοκετός έγινε φυσιολογικά.

Η εκπομπή "Στη Φωλιά των Κου Κου" και ο Στέφανος Κωνσταντινίδης εξασφάλισαν φωτογραφίες από το μαιευτήριο, την ώρα που ο Μιχόπουλος περίμενε στην αίθουσα αναμονής μαζί με την πεθερά του, και μαμά της Αθηνάς, Γεωργία Οικονομάκου, για να έρθει ο μικρός.

Το ζευγάρι δεν έχει αποκαλύψει το όνομα που θα δώσει στον γιο του, αλλά να πούμε ότι οι παππούδες του μικρού έχουν τα εξής ονόματα: Σπύρος Μιχόπουλος (ο μπαμπάς του Φίλιππου) και Διονύσης Οικονομάκος (της Αθηνάς).  Αν, λοιπόν, η Αθηνά και ο Φίλιππος πάνε με την παράδοση, και δεν έχουν αποφασίσει κάποιο δικό τους όνομα, τότε ο μικρούλης μπορεί να πάρει το όνομα Σπύρος. Για να δούμε!

Updated: Για το όνομα που θα πάρει ο γιος του ζευγαριού έκανε αποκαλύψεις και το  «Πρωινό», όπου ο Άρης Καβατζίκης είπε: «κατά πάσα πιθανότητα το όνομα του παιδιού θα είναι Μάξιμος!»

Και γιατί να μην είναι και τα δύο λέμε εμείς!

Δες το video: