Γέννησε η Ήβη Αδάμου: Οι πρώτες φωτογραφίες από το μαιευτήριο

adamou

Γονείς είναι εδώ και λίγα 24ωρα ο Μιχάλης Κουϊνέλης και η Ήβη Αδάμου

Ένα υγιέστατο και πανέμορφο κοριτσάκι, βάρους 3,600 γρ., έφερε στον κόσμο την Τρίτη 12/06 η κυπρία τραγουδίστρια σε μαιευτήριο των Αθηνών. Η γλυκιά Ήβη γέννησε με καισαρική και στο πλευρό της, εκτός από τον συνθέτη και τραγουδιστή, ήταν τόσο η οικογένειά της, που έφτασε από την Κύπρο, όσο και η οικογένεια του Μιχάλη, που ήρθε από την Αλεξανδρούπολη.

Το ζευγάρι κατάφερε να κρατήσει κρυφή τη στιγμή τον τοκετό, ενώ η γέννηση της μικρής έγινε γνωστή μέσα από το evros-news (τον ιστότοπο της πατρίδας του Μιχάλη, την Αλεξανδρούπολη), που μεταξύ άλλων αναφέρει ότι φίλοι και συγγενείς του συνθέτη έχουν ήδη μιλήσει μαζί του για ευχές, ενώ στο πλευρό του έσπευσαν από νωρίς ο πατέρας, η μητέρα και ο αδελφός του, Ανδρέας.

Από την άλλη, η εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» και ο Στέφανος Κωνσταντινίδης εξασφάλισαν πλάνα μέσα από το μαιευτήριο και σ’ αυτά μπορεί κανείς να δει τον Κουϊνέλη να λάμπει από ευτυχία. Επίσης, στα πλάνα μπορεί κανείς τις μαμάδες της Ήβης και του Μιχάλη να είναι αγκαλιασμένες και ευτυχισμένες.

Το ζευγάρι έχει αποφασίσει ότι θα μεγαλώσει την κόρη του στην Αλεξανδρούπολη.

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα μας