Βρήκαμε στο Instagram τα ωραιότερα χτενίσματα που μπορείς να κάνεις αυτή την εποχή


Τα πιο girly και ανάλαφρα χτενίσματα για να κάνεις στα μαλλιά σου αυτή την εποχή

Όσο ανοίγει ο καιρός, πέρα από τα ρούχα μας αλλάζουμε το μανικιούρ μας αλλά και τα μαλλιά μας! Το καλοκαίρι θέλουμε να φτιάχνουμε τα μαλλιά μας πιο ανάλαφρα και «αέρινα», όπως αρμόζει στην εποχή. Το χειμώνα συνδυάζουμε πιο δύσκολα τα girly και παιχνιδιάρικα χτενίσματα με τα «βαριά» outfit που ορίζει η κρύα εποχή.

Την άνοιξη η ανανεωμένη σου διάθεση πρέπει να συνοδεύεται και από την ανάλογη εμφάνιση από εσένα. Όπως δεν θα φορέσεις τα σκούρα σου ρούχα σε σχεδόν καθημερινή βάση τους ανοιξιάτικους και καλοκαιρινούς μήνες, έτσι ανάλογα θα φτιάξεις και το χτένισμα σου! Πλεξούδες, χαμηλά ponytail και loose κότσοι είναι κάποιες από τις "χαλαρές" επιλογές που μπορείς να κάνεις με άνεση αυτή την εποχή.
Εμείς αναζητήσαμε στο instagram τις ωραιότερες ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές επιλογές που μπορείς να κάνεις στα μαλλιά σου και σου τις παρουσιάζουμε για να πάρεις ιδέες για τα δικά σου μαλλιά!

Πιάσε τα μαλλιά σου μία loose πλεξούδα

Πιάσε τα μία low ponytail και δώσε όγκο στην κορυφή τραβώντας τα απαλά ή εάν έχεις λεπτή τρίχα "κρεπάροντας" τα.

Κάνε 2 γαλλικές πλεξούδες για ένα girly αποτέλεσμα

Εάν τα μαλλιά σου είναι μακριά πιάσε τα μία χαμηλή αλογοουρά ενώ πριν έχεις κάνει ένα πλεξουδάκι το οποίο θα φαίνεται όταν θα τα πιάσεις

Πιάσε τα μαλλιά σου έναν χαμηλό loose κότσο που θα δίνει την αίσθηση του επιμελώς ατημέλητου

Μία μικρή πλεξούδα στην μία μεριά των μαλλιών σου ενώ έχεις χωρίστρα στο πλάι ε΄΄ιναι μια θαυμάσια ιδέα για τις ημέρες που δεν έχεις "φτιάξει" τα μαλλιά σου και θέλεις ένα πιο περιποιημένο αποτέλεσμα

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα μας