Βαλαβάνη – Βασάλος: «Να παραδεχτούν τη σχέση τους και να τελειώσει αυτό το “παιχνιδάκι”»

Βαλαβάνη + Βασάλος

«Ο κόσμος το ‘χει τούμπανο, κι αυτοί κρυφό καμάρι». Η παροιμία φαίνεται να ταιριάζει γάντι στην περίπτωση των δυο πρώην παικτών του Survivor, της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και του Κωνσταντίνου Βασάλου, που από την λήξη του παιχνιδιού επιβίωσης, το καλοκαίρι, μέχρι και τώρα εμφανίζονται παντού μαζί!

Άλλη μια τέτοια κοινή δημόσια εμφάνιση ήταν στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Γοργόνες και Μάγκες» και φυσικά για άλλη μια φορά δεν απέφυγα την ερώτηση για τη σχέση τους από τους δημοσιογράφους που ήταν εκεί και …για άλλη μια φορά αρνήθηκαν απέφυγαν να απαντήσουν ξεκάθαρα για το τι συμβαίνει ανάμεσά τους κι αν είναι ή όχι ζευγάρι- κάτι που πιστεύουν πια όλοι!

Αυτή, λοιπόν, η στάση –γρίφος της Ευρυδίκης και του Κωνσταντίνου είναι που έκανε την Σταματίνα Τσιμτσιλή στο “Happy Day” να σχολιάσει: «Κατ’ αρχάς, εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί ενοχλούνται και δεν θέλουν να μιλάνε για την προσωπική τους ζωή και να απαντάνε στην ίδια ερώτηση… γιατί το αφήνουν να αιωρείται; Ας πούνε “όχι, δεν είμαστε ζευγάρι! Παιδιά, μην μας ξαναρωτήσετε!”… αφήνουν απλά υπονοούμενα… Είναι δίπλα – δίπλα από το καλοκαίρι, οι δημοσιογράφοι ξέρουν ότι είναι (σ.σ. μαζί), γιατί δεν το παραδέχονται;!»

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι θεώρησε ότι αυτός είναι ένας τρόπος να συντηρούν το ενδιαφέρον των μίντια «γιατί αν το παραδεχτούν, ποιος θα ασχοληθεί μαζί τους μετά;» (κάτι στο οποίο διαφώνησαν οι συνάδελφοί της στο πάνελ) και συμπλήρωσε: «πάντως, ωραία το “παίζουν” όλο αυτό».

«Εμένα μ’ αρέσουν, ωραίο ζευγάρι είναι» σχολίασε με τη σειρά του ο Κώστας Φραγκολιάς και αποκάλυψε ότι τους έχει πετύχει μαζί σε επίδειξη μόδας και ότι η Βαλαβάνη έριξε ένα βλέμμα όλο νόημα, σαν να ζήλεψε με κάτι, στον Βασάλο!

Και η Σταματίνα ολοκλήρωσε λέγοντας: «Επειδή συμπαθώ τον Βασάλο, είναι ένα ταπεινό και γλυκό παιδί, θέλω να το παραδεχτούν και να τελειώσει αυτό το “παιχνιδάκι”».

Η Ευρυδίκη και ο Κωνσταντίνος με τη Σόφη Πασχάλη στη χθεσινή πρεμιέρα

Η Ευρυδίκη και ο Κωνσταντίνος με τη Σόφη Πασχάλη στην πρεμιέρα του «Γοργόνες και Μάγκες»

Σε πρόσφατη βραδινή τους έξοδο

Σε πρόσφατη βραδινή τους έξοδο

Και ξανά μαζί στην παρουσίαση του αρώματος του Γιάννη Σπαλιάρα

Και ξανά μαζί στην παρουσίαση του αρώματος του Γιάννη Σπαλιάρα