Βίκυ Καγιά : Τι αποκάλυψε για το GNTM 2 και πώς σχολίασε τις πολυσυζητημένες δηλώσεις της Ιωάννας Μπέλλα

vicky

Η Βίκυ Καγιά βρέθηκε στο "Το Πρωινό" και μίλησε ανοιχτά για όλα

Η Βίκυ Καγιά βρέθηκε στο "Πρωινό" και μίλησε στη Φαίη Σκορδά ανοιχτά για όλα, τον τελικό του GNTM, την απρόβλεπτη νίκη της Ειρήνης Καζαριάν αλλά και τις δηλώσεις της Ιωάννας Μπέλλα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου τις οποίες δεν είχε ακούσει.

Για τον δεύτερο κύκλο του ριάλιτι μοντέλων δήλωσε : «Επίσημα πράσινο φως για τον δεύτερο κύκλο του GNTM δεν έχουμε! Όλοι όμως γνωρίζουμε ότι θα πάει και δεύτερη χρονιά… Τι, πώς, πού και γιατί δεν ξέρω να σου πω συγκεκριμένα… Αλλά ναι θα πάμε και δεύτερη χρονιά, τον Σεπτέμβρη».

Ενώ σχολίασε και τις αισθητικές παρεμβάσεις στο πρόσωπο της Ιωάννας Μπέλλα που τόσο έχουν συζητηθεί : «Η Ιωάννα Μπέλλα δεν είναι ωραίο μοντέλο, είναι ωραία γυναίκα, είναι τελείως διαφορετικό πράγμα. Οι Σταρ Ελλάς είναι ωραίες γυναίκες, όχι ωραία μοντέλα. Δεν έχει καμία σχέση το ένα με το άλλο»

Τις δηλώσεις της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου όπως είπε η Βίκυ Καγιά δεν τις είχε ακούσει «Δηλώσεις δεν έχω ακούσει. Για τι πράγμα έγινε χαμός; Δεν το είδα, δεν ξέρω;», είπε η Βίκυ και όταν έμαθε τα γεγονότα από τη Φαίη συνέχισε λέγοντας: «Ούτε πλαστικές έχουμε κάνει όλες, ούτε έχουμε φάει χαστουκάκι. Η Ιωάννα έχει κάνει κάποιες επεμβάσεις οι οποίες έχουν αλλάξει το πρόσωπό της, το οποίο βεβαίως και έχει το δικαίωμα κανείς να το κάνει. Όταν ήρθε στο GNTM ήταν πάρα πολύ στρογγυλά και φουσκωμένα όλα! Τώρα, αν άλλαξε κάτι δεν ξέρω. Εγώ τη βρίσκω πολύ πειραγμένη. Δεν είναι ότι δεν μπορεί η Ιωάννα να κάνει καριέρα, προς Θεού! Αλλά μοντέλο σημαίνει σε σβήνω και σε γράφω με διαφορετικά κόνσεπτ. Πρέπει να μπορείς να αλλάζεις και πρέπει να έχεις ένα πρόσωπο να λειτουργεί και λίγο σαν λευκός καμβάς».

 Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα μας