Βίκυ Καγιά: Τι φόρεσε στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της για να πάει σε γάμο

Βίκυ + Καγιά

Καλεσμένη σε γάμο, και μάλιστα στον Λίβανο, ήταν το Σαββατοκύριακο η Βίκυ Καγιά. Η εγκυμονούσα και ο σύζυγος της, Ηλίας Κρασσάς, βρέθηκε στη Βυρητό για να γιορτάσει τον γάμο των φίλων τους Karim και Nisrine, ενώ στην ίδια παρέα βρέθηκε και άλλο ένα ζευγάρι από Ελλάδα: η Μαρίνα Βερνίκου με τον σύζυγό της, Μίλτο Καμπουρίδη.

Η παρουσιάστρια του Shopping Star φρόντισε, βεβαίως, για την περίσταση να κάνει μια ιδιαίτερα κομψή εμφάνιση, παρά την προχωρημένη της εγκυμοσύνη. Φόρεσε ένα μαύρο μάξι φόρεμα μ' ένα ώμο το οποίο πέφτει με τρόπο που "καλύπτει" τη φουσκωμένη της κοιλίτσα. Επίσης, φορούσε statement σκουλαρίκια, μαύρα γυαλιά ηλίου και κρατούσε ένα λευκό clutch, και τα μαλλιά της, σε καρέ πια, είχαν μια ανεμελιά.

Το φόρεμα της Βίκυς πέφτει φαρδύ έτσι ώστε και να εξυπηρετεί την ίδια - να είναι άνετη- ενώ κολακεύει και αναδεικνύει την κοιλίτσα της.

Να θυμίσουμε ότι η Βίκυ Καγιά και ο Ηλίας Κρασσάς είχαν επιλέξει τη Βυρητό του Λιβάνου για να κάνουν τη βάφτιση της κόρης τους, Μπιάνκα, πριν από ένα χρόνο, αφού εκεί ζει ο νονός της μικρής.