Βίκυ Καγιά: Η δημόσια απάντηση της για τη Σοφία Ζαχαριάδου και την κρίση πανικού


Η Βίκυ Καγιά έλυσε τη σιωπή της και απάντησε πρώτη φορά σε σχόλια στο Instagram

Στο επεισόδιο της πρώτης δοκιμασίας αλλά και αποχώρησης είδαμε να αποχωρούν δύο κορίτσια, η Ιωάννα Δεσύλλα και η Σοφία Ζαχαριάδου. Η Βίκυ Καγιά δέχθηκε πολλά αρνητικά σχόλια για την απόφαση των κριτών να αποκλείσουν τη Σοφία Ζαχαριάδου λόγω του ότι δεν κατάφερε να τραβήξει την απαραίτητη φωτογραφία της δοκιμασίας του GNTM μέσα στο νερό, στα οποία και επέλεξε να απαντήσει.

H Ιωάννα Δεσύλλα του GNTM απαντά στην Καγιά για τον χαρακτηρισμό «άψυχη»

«Παρόλο που δεν συνηθίζω ποτέ ν’ απαντώ σε σχόλια, νιώθω πως αυτήν την φορά το θέμα είναι λεπτό και πρέπει να ξεκαθαρίσω κάποια σημεία που πιθανόν δεν έχετε λάβει υπόψην σας δεδομένου οτι σ’ενα μονταρισμένο επεισόδιο με πολύ πληροφορία πρέπει να υπάρχει σχετικά μοιρασμένος χρόνος για όλα τα κορίτσια στο παιχνίδι. Η Σοφία είναι ένα όμορφο και γλυκό κορίτσι στο οποίο πιστεύω πολύ και έχω υποστηρίξει.

Αν πραγματικά γνωρίζετε όπως πολλοί λέτε, πως λειτουργούν οι κρίσεις πανικού, κάτι τρομερά δύσκολο που χρειάζεστε ειδική φροντίδα επιτόπου και για αρκετό χρονικό διάστημα, τότε θα δείτε οτι αυτο που έπαθε η Σοφία δεν ήταν αυτο! Η Σοφία κρύωνε πολυ γιατι έμεινε αρκετή ώρα στο νερό κ φοβόταν. Δεν έπαθε ΠΟΤΕ καμία κρίση πανικού. Ειχε απλα κλειδώσει και αποφασίσει οτι δεν μπορεί να κανει έστω και μια μικρη προσπάθεια για να μείνει στο παιχνίδι εφόσον γνώριζε τους κανόνες πριν ακόμη μπει σε αυτο! Ήξερε επισης απο την αρχή οτι θα υπαρχει δοκιμασία με νερό.

Ολα τα κορίτσια υπογράφουν τους κανόνες του παιχνιδιού και γνωρίζουν από πριν οτι θ’ακολουθησουν δύσκολες δοκιμασίες ,δεν έφερε ποτέ αντίρρηση και ο ψυχολογος που εξέτασε ολα τα κορίτσια πριν μπουν στο σπίτι, μας μίλησε για ένα κοριτσι χωρίς θέματα ψυχολογικά και υγιές! Στα γυρίσματα υπάρχουν πάντοτε ειδικοί γιατροί και νοσηλευτές όπως και ναυαγοσώστες για την ασφάλεια των κοριτσιών ειδικά οταν ειναι μεσα στο νερό. Ήθελα πολυ να με ακούσει κ να βάλει έστω κ μόνο το στόμα της στο νερο αν οχι όλο το πρόσωπο για να μην χρειαστεί ν’ αποχωρήσει.

Οι κανόνες ειναι ίδιοι για όλες και δεν τους φτιάχνω εγώ αλλά οι Αμερικανοί οι οποίοι έτυχε να είναι εκεί σ’αυτο το γύρισμα και ειναι κ αυστηροί με αυτους. Αν δεν υπαρχει προσπάθεια και φωτογραφία δυστυχως θεωρείτε άδικο για τ’αλλα κορίτσια και πρεπει να φύγει. Δεν μας επιτρέπετε λοιπόν κανένας διαχωρισμός! Σε κανονικές συνθήκες δουλειάς φυσικά και μπορείς ν’αρνηθείς κάτι που σε φοβίζει, αλλα στο παιχνίδι όλες καλούνται να κάνουν τις ίδιες προσπάθειες για μπορούμε να είμαστε δίκαιοι και σωστοί. Καλή συνέχεια και καλημέρα σε όλους» έγραψε χαρακτηριστικά στο σχόλιο της η παρουσιάστρια του show.

 Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα μας