Βάσω Λασκαράκη: Η απάντηση για τον αρραβώνα της..!

Laskaraki

Οι φήμες θέλουν την ηθοποιό να έχει αρραβωνιαστεί με τον σύντροφό της

Η πρώτη κοινή φωτογραφία της Βάσως Λασκαράκη με τον σύντροφό της, Λευτέρη Σουλτάτο, ήταν μία selfie με τους καλούς φίλους της ηθοποιού, τον συμπρωταγωνιστή της Μελέτης Ηλίας και τη σύζυγό του, Θέμιδα Μουτσινά.

Βάσω Λασκαράκη: Η πρώτη κοινή φωτογραφία με τον σύντροφό της στο Instagram

Μόνο που αυτή η selfie, φαίνεται πώς έκρυβε μια έκπληξη την οποία πρώτος παρατήρησε ο δημοσιογράφος Στέφανος Κωνσταντινίδης και σχολίασε στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»: «Φορά μονόπετρο στο αριστερό της χέρι η Βάσω». Και έδωσε τις πληροφορίες του: «Το καλοκαίρι η Λασκαράκη ήταν στην Κρήτη γιατί εκεί ο Σουλτάτος έχει τις επιχειρήσεις του, και ο νομός Ηρακλείου “βούιξε” ότι το ζευγάρι έδωσε λόγο. Ο Σουλτάτος τής έκανε αυτό το δώρο και έχει λογοδοθεί το ζευγάρι, εμείς σας το λέμε επίσημα, τα παιδιά έχουν λογοδοθεί!»

Την ευχάριστη αυτή είδηση κλήθηκε, βεβαίως, να επιβεβαιώσει η ίδια η Βάσω Λασκαράκη, η οποία στην κάμερα της εκπομπής Happy Day είπε: «Δεν με ενοχλεί που σχολιάστηκε ότι μού έδωσε ένα δαχτυλίδι ο σύντροφός μου. Όταν είναι κάτι ανακοινώσιμο, θα το μάθετε…». Φυσικά, η ηθοποιός απέφυγε να επιβεβαιώσει αλλά δεν διέψευσε κιόλας!