Βάσω Λασκαράκη: Η πρώτη της ανάρτηση στο Instagram μετά την είδηση του χωρισμού

Βάσω Λασκαράκη

Σαν «βόμβα» έπεσε η είδηση του χωρισμού της Βάσως Λασκαράκη με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη μετά από 4 χρόνια γάμου και ένα παιδί (Διάβασε τις λεπτομέρειες εδώ). Ωστόσο, το ζευγάρι πήρε μια κοινή απόφαση και την ανακοίνωσε το ίδιο στα μίντια, με επιστολή, φροντίζοντας μάλιστα να κρατήσει τα φώτα της δημοσιότητας μακριά από την ιδιωτική του ζωή – όπως εξάλλου έκανε πάντα- και κυρίως να προστατεύσει την κόρη του.

Η ζωή, λοιπόν, συνεχίζεται για τους δυο «πρώην» συζύγους και κάπως έτσι σήμερα η ηθοποιός ανέβασε και το πρώτο της post στο Instagram μετά 6 μέρες, που αφορά τη νέα καμπάνια της κρέμας Nuxe, στην οποία η Λασκαράκη πρωταγωνιστεί. Όμορφη, ανάλαφρη και σοβαρή, ποζάρει στον φακό ως κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας και μας συστήνει το νέο προϊόν που επιλέγει για τη ρουτίνα της ομορφιάς της σχολιάζοντας στη λεζάντα με hash tag ότι «πρέπει να αγαπάμε τον εαυτό μας».

Φυσικά, πρόκειται για μια ανάρτηση που έχει να κάνει με τις συνεργασίες της Βάσως Λασκαράκη και είναι καθαρά επαγγελματική, και δεν γίνεται καμία αναφορά στην προσωπική της ζωή. Κάτι που ούτως ή άλλως δεν θα δούμε από το ζευγάρι, μιας και, όπως αναφέραμε, φρόντιζε πάντα να μην εκθέτει την προσωπική του ζωή στα social media – και τα μίντια γενικά.