Αυτό το μεσογειακό βότανο θα σου σταματήσει τους πόνους της περιόδου!

Ligaria

Αν μιλήσεις στον γυναικολόγο σου για τους πόνους της περιόδου σου, η  πιο πιθανή απάντηση είναι: 1. να σου δώσει ένα χάπι 2. να σου δώσει ένα ισχυρό αναλγητικό. Δεν υπάρχει όμως άλλη ιατρική λύση. Και όμως υπάρχει μία, που δεν χρειάζεται καν συνταγή γιατρού.

Η λυγαριά, είναι ένας μικρός θάμνος που συνήθως βρίσκουμε στη Μεσόγειο και τα άνθη της έχουν χρησιμοποιηθεί εδώ και εκατοντάδες χρόνια ως ένας φυσικός τρόπος για την αντιμετώπιση προβλημάτων ορμονών και της γονιμότητας. Μελέτες δείχνουν ότι το μαγικό βότανο είναι χρήσιμο για τη θεραπεία του προεμμηνορροϊκού συνδρόμου, τον ακανόνιστο κύκλο περιόδου και την ανεπαρκή προσφορά γάλακτος των γυναικών που θηλάζουν. Έτσι η λυγαριά προκαλεί ορμονικές αλλαγές που μειώνουν το φούσκωμα και τους πόνους στο στήθος που έχουν πολλές γυναίκες στη διάρκεια της περιόδου, ενώ αυξάνει την παροχή γάλακτος στις θηλάζουσες γυναίκες.

Σε τί μορφή θα το πάρεις; 20 σταγόνες πόσιμου αιθέριου έλαιου λυγαριάς σε ένα ποτήρι νερό κάθε μέρα είναι αρκετό για να σταματήσουν οι πόνοι της περιόδου, μαχαίρι.

Ρώτησε το γιατρό σου και δοκίμασέ το!