Αυτό κι αν είναι hot ζευγάρι της ελληνικής showbiz!

aravani-oikonoBlur

Η μία φήμη για hot ζευγάρι στην ελληνική showbiz διαδέχτηκε μέσα σε λίγες ώρες την άλλη. Δεν προλάβαμε, λοιπόν, να μεταφέρουμε την είδηση – φήμη;- για ειδύλλιο ανάμεσα στον Χρήστο Χολίδη και τη Βίκυ Κάβουρα (διάβασε εδώ) και σήμερα «έσκασε» η φήμη ότι ένας άλλος «άρχοντας της πίστας», ο Νίκος Οικονομόπουλος, είναι σε σχέση με μία από τις πιο όμορφες γυναίκες της τηλεόρασης, την Ευαγγελία Αραβανή!

aravani - oikono

Την είδηση έπαιξαν αρχικά, χωρίς όμως, αναφορές σε ονόματα, ως κουίζ, στο «Πρωινό» του Ant1. Συγκεκριμένα, ο Άρης Καβατζίκης είχε πει: «Ονόματα δεν θα ειπωθούν ακόμα, αλλά όταν βγει αυτό στη δημοσιότητα είναι ζευγάρι μεγατόνων! Αυτός λαϊκός τραγουδιστής, πολύ επιτυχημένος, όλοι οι παλιότεροι μιλάνε με πολύ ωραία λόγια για τη φωνή του. Είναι από τους top αυτή τη στιγμή. Στα πολύ πάνω του και στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται. Αυτή, επίσης, στα πολύ πάνω της, μοντέλο, παρουσιάστρια, πολυσυζητημένη… Το ένα project τελειώνει, σε άλλο project συζητιέται. Ωραίο ζευγάρι! Θα κάνει αίσθηση γιατί κι εκείνη είναι πολύ στα πάνω της».

Και σήμερα ήρθε το ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso να κάνει την αποκάλυψη: το νέο ζευγάρι για το οποίο μιλούν όλοι είναι ο Οικονομόπουλος και η Αραβανή! Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αν και οι δυο τους γνωρίζονται αρκετά χρόνια, το τελευταίο διάστημα ήρθαν πιο κοντά. Το ζευγάρι απολαμβάνει συχνά τις βόλτες τους στη Γλυφάδα, όμως φροντίζει να είναι διακριτικό για να προστατέψει το μυστικό του (που τελικά φαίνεται να αποκαλύφθηκε!).

H Ευαγγελία και ο Νίκος το 2008

H Ευαγγελία Αραβανή και ο Νίκος Οικονομόπουλος το 2008

Η Ευαγγελία, πάντως, εμφανίζεται τακτικά στο μαγαζί που τραγουδάει ο Οικονομόπουλος και τον χειροκροτεί από το πρώτο τραπέζι.

H Ευαγγελία με την παρέα της διασκεδάζει στον Οικονομόπουλο

H Ευαγγελία με την παρέα της διασκεδάζει στον Οικονομόπουλο

Για την ιστορία, η προηγούμενη γνωστή σχέση του Νίκου Οικονομόπουλου ήταν με τη Βίκυ Κάβουρα (βλέπε τη νέα σχέση του Χολίδη) και της Ευαγγελίας Αραβανή με τον Ηλίας Βρεττό.