Αυτή την εκπομπή θα παρουσιάζει η Σπυροπούλου όταν βγει από το Survivor..!

Κωνσταντίνα + Σπυροπούλου

Τι αποκάλυψε το ρεπορτάζ του «Πρωινού» για το επόμενο επαγγελματικό βήμα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου;

Δεν πήρε μέρος στο Survivor 2 χωρίς ανταλλάγματα, είναι μια άποψη που πολλοί υποστηρίζουν σε σχέση με την απόφαση της παρουσιάστριας να ενταχθεί στο reality επιβίωσης. Το ρεπορτάζ της Κλεοπάτρας Πατλάκη μέσα από το «Πρωινό» υπέδειξε και την εκπομπή που, κατά πάσα πιθανότατα, θα αναλάβει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μετά την ολοκλήρωσε του Survivor. Και αυτή δεν είναι άλλη από το επιτυχημένο reality μόδας “My Style Rocks” που παρουσίασε την περασμένη σεζόν στον ΣΚΑΪ η Ευαγγελία Αραβανή.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την Πατλάκη, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Έκανε μια συμφωνία τελευταίας στιγμής με τον ΣΚΑΪ, αφού πέρασε από πολλά κανάλια. Και τους είπε «ναι, εγώ θα πάω να κυλιστώ στις λάσπες σε ένα reality. Εσείς τι θα μου δώσετε;». Από το κανάλι τής έδωσαν υποσχετική ότι θα μπεις στο Survivor, θα γίνει μια προσπάθεια να διορθώσουμε την εικόνα σου, και από εκεί και πέρα συζητάμε για το “My Style Rocks.” Η εικόνα, ήδη, αρχίζει σιγά σιγά να φτιάχνει…»

Η Σοφία Τουντούρη πήρε τον λόγο και αναφέρθηκε στην καρμική σχέση της Σπυροπούλου με την Ευαγγελία Αραβανή, αφού η άφιξη της πρώτης στο «Σπίτι μου, Σπιτάκι μου» είχε διώξει εν μία νυκτί τη δεύτερη. Και τώρα, φαίνεται πώς η Σπυροπούλου έρχεται και πάλι να πάρει τη θέση της Αραβανή που πήρε μεταγραφή για τον Ant1. Με αφορμή αυτόν τον συνειρμό της συνεργάτιδάς της, η Φαίη Σκορδά τόνισε με νόημα: «Αρκετός κόσμος που μας βλέπει, από αυτούς που έχασαν τη δουλειά τους, θα εκνευρίζεται τώρα».

Τέλος, η Πατλάκη αναφέρθηκε και σ’ ένα ακόμα project “My Man Can”, που εκκρεμεί από πέρυσι, και ίσως δούμε εκεί την παρουσιάστρια...

Δες τι ειπώθηκε στην εκπομπή: