Αυτή είναι η λύση για να διατηρήσεις τα τρόφιμα στο ψυγείο σου φρέσκα!

LG +ψυγείο

Μαρούλια που μαραζώνουν και καφετιάζουν, καρότα που μαλακώνουν και λυγίζουν, ντομάτες που μουχλιάζουν, φρούτα που χάνουν το χρώμα τους και τη γεύση τους…

Το βασικό πρόβλημα που έχουμε οι νοικοκυρές είναι πώς θα διατηρήσουμε  τα τρόφιμα φρέσκα και σε καλή κατάσταση για μεγάλο χρονικό διάστημα για να μην πετάξουμε τίποτα.

Αν σκεφτούμε μάλιστα ότι η άστοχη τοποθέτησή των τροφίμων  στο ψυγείο είναι ένα από αυτά τα λάθη, που δε βοηθά στη διατήρηση των θρεπτικών συστατικών και των αρωμάτων τους,  και όπως τονίζουν οι επιστήμονες, παίζει ζωτικό ρόλο και στην υγεία μας, η φρεσκάδα τους είναι επιτακτική ανάγκη!

Υπάρχει άραγε τρόπος να διατηρήσουμε τα τρόφιμα φρέσκα;

Ο τρόπος δεν είναι άλλος από τον ψυγειοκαταψύκτη GBB60NSYQE της LG με την τεχνολογία NatureFRESH της LG η οποία διαθέτει 3 λειτουργίες για να διατηρούνται τα τρόφιμα φρέσκα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα: το FRESH Balancer, το FRESH Converter και τη NatureFRESH Ψύξη.

Τα φρούτα και τα λαχανικά μας παραμένουν φρέσκα για μεγαλύτερο διάστημα στο συρτάρι FRESH Balancer που είναι εξοπλισμένο με ένα απλό διακόπτη που ρυθμίζει τη βέλτιστη υγρασία.

Τα κρεατικά μας και τα ψάρια έχουν τον δικό τους χώρο. Το συρτάρι FRESH Converter που επιτρέπει την επιλογή της σωστής θερμοκρασίας αναλόγως με όταν αποθηκεύουμε  κρέας ή ψάρι ώστε να διατηρούνται σωστά πριν το μαγείρεμά τους.

Εξίσου χρήσιμο είναι το σύστημα ψύξης NatureFRESH που κυκλοφορεί τον ψυχρό αέρα χρησιμοποιώντας πολλαπλούς αεραγωγούς για την ομοιόμορφη ψύξη του εσωτερικού χώρου στο ψυγείο.

Ένα άλλο βασικό πρόβλημα που έχουμε εμείς οι νοικοκυρές είναι η έλλειψη χώρου στο ψυγείο μας. Πώς θα τα χωρέσουμε όλα; Που θα βάλουμε τα τάπερ, τα δοχεία, τα μπουκάλια και πώς θα τα ταξινομήσουμε; Όμως και αυτό το πρόβλημα βρήκε τη λύση του με την LG, αφού στον ψυγειοκαταψύκτη GBB60NSYQE ανασχεδίασε τον εσωτερικό χώρο του ψυγείου ώστε να έχει περισσότερο αποθηκευτικό χώρο, όπως το βελτιωμένο αναδιπλούμενο ράφι το οποίο με 2 κινήσεις διπλώνει για να δημιουργεί χώρο για μια μεγάλη γκάμα αντικειμένων από μεγάλα δοχεία έως ψηλά μπουκάλια.

Για τους λάτρεις του κρασιού μάλιστα, η LG αναβάθμισε τη σχάρα κρασιών ώστε να μπορεί να φιλοξενεί έως πέντε μπουκάλια κρασιού. Kαι επειδή έρχονται και γιορτές στο νέο ψυγειοκαταψύκτη της LG θα βρείτε και ένα μεγαλύτερο συρτάρι καταψύκτη για να είναι δυνατή η κατάψυξη τροφίμων μεγάλου μεγέθους, όπως η γαλοπούλα!.

Και φυσικά δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ένας τόσο προηγμένος ψυγειοκαταψύκτης όπως ο GBB60NSYQE της LG διαθέτει την προηγμένη τεχνολογία Centum System™ που προσφέρει κορυφαία ενεργειακή απόδοση και εντυπωσιακή ανθεκτικότητα καθώς συνοδεύεται από 20 χρόνια εγγύηση στο μοτέρ.

Έχει όμως και οικολογική και… οικονομική συνείδηση, καθώς είναι όμως εξοπλισμένος με το γραμμικό συμπιεστή Inverter ενεργειακής απόδοσης  A+++ -20% που εξοικονομεί ενέργεια και κόστος!

Το νέο μοντέλο GBB60NSYQE της LG είναι ήδη διαθέσιμο στην ελληνική αγορά.