Αστρολογικές προβλέψεις μέχρι το τέλος της εβδομάδας: Προσοχή στις υποσχέσεις

ariel-lustre-242324

Στο επίκεντρο αυτή την εβδομάδα η επικοινωνία αλλά και η δράση. Θέματα που σχετίζονται με την καθημερινότητα στην οποία καλούμαστε να προσαρμοστούμε, μετακινήσεις, μέσα επικοινωνίας, υγεία, παιδεία, εμπόριο, εργασία, δικαιοσύνη, μεταναστευτικό και ότι έχει να κάνει με άσυλα, θάλασσα και με το υγρό στοιχείο (συμπεριλαμβανομένης και της “βροχούλας”) μας απασχολούν άλλη μια φορά παρουσιάζοντας εμπόδια και καθυστερήσεις, ενώ ο χειρισμός τους φαίνεται να είναι ασαφής, ανεδαφικός, θολός και αναποτελεσματικός.

Οι συζητήσεις μπορεί να αποδειχθούν δύσκολη υπόθεση αν δεν κάνουμε ένα βήμα πίσω και να οδηγήσουν σε αδιέξοδο και “παγωνιά”. Αλλά και οι ενέργειές μας, όπως και η ψυχολογία μας, θα έχουν μια έντονα συναισθηματική χροιά χωρίς όμως να υπόσχονται διάρκεια και εκπλήρωση.

Η τάση για ψευδαισθήσεις, εξαρτήσεις και φυγή από την δύσκολη πραγματικότητα με κάθε τρόπο θα κυριαρχεί.

Την πορεία του Άρη θα ακολουθήσει και η Αφροδίτη που στις 30/9 θα σχηματίσει κι αυτή τη δική της αντίθεση με τον “ονειρικό” Ποσειδώνα κάνοντας το “story” πιο μελό και μπερδεμένο!

Προσοχή λοιπόν σε υποσχέσεις, παρασκήνιο αλλά και ζητήματα υγείας ιδιαίτερα για όσους βρίσκονται σε περίοδο θεραπειών. Σχέσεις που μπορεί να μοιάζουν ιδανικές ίσως στην πορεία αποδειχθούν “άνθρακας”, ιδιαίτερα αν ξεκινούν τώρα.

Μπορούμε αν θέλουμε να ζήσουμε μια ρομαντική και άκρως αισθαντική στιγμή, έχοντας όμως στο μυαλό μας πως τα παραμύθια δεν ξέρουμε ποτέ τι τέλος θα έχουν. Αλλά και οικονομικές συμφωνίες μπορεί να μην τηρηθούν αφού η εξαπάτηση θα καραδοκεί. Προσοχή και σε ατυχήματα και γλιστρήματα!

Κυρίως επηρεάζονται Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς γεννημένοι από 1η έως 14 του ζωδίου τους και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες από την 11η έως την 24η μοίρα αυτών των ζωδίων. Επειδή πρόκειται για μία λίγο “περίεργη” περίοδο για εσάς καλύτερα να αφήσετε τα πολύ σημαντικά για μετά τα μέσα του Οκτωβρίου.

Στις 30/9 ο Ερμής αλλάζει ζώδιο και περνά στον Ζυγό. Αυτό κάνει την επικοινωνία πιο γλυκιά και διπλωματική αφού θα έχουμε την τάση να είμαστε  διαλλακτικοί και υποχωρητικοί κρατώντας τις κατάλληλες ισορροπίες. Θέματα που σχετίζονται με δικαιοσύνη, σχέσεις και καινούργιες συνεργασίες θα αρχίσουν να μας απασχολούν, ενώ φαίνεται πως ξεκινά μια περίοδος που θα “φάμε πολλά κουφέτα” και θα φορέσουμε πολλές φορές τα “καλά”μας καθώς ο επόμενος μήνας υπόσχεται πολλές ενώσεις και κοινωνικά events!

Διαβάσε τη συνέχεια στο myhoroscope.gr