Αστρολογικές προβλέψεις Αυγούστου: Τα ζώδια του μήνα!

glen-jackson-301620

Ήρθε ο Αύγουστος, αρχίζουν και οι διακοπές των περισσοτέρων από εκείνους οι οποίοι έχουν ακόμα εργασία. Ο Αύγουστος είναι μήνας εκλείψεων οι οποίες πραγματοποιούνται στα σταθερά ζώδια Λέοντα και Υδροχόου.

Οι εκλείψεις αυτές έχουν και ευνοϊκές όψεις, αυτό λοιπόν το οποίο θα εκλείψει θα είναι εκείνο που είναι άχρηστο και που δεν έχει τίποτα πια να προσφέρει.

Όμως το ακριβείας τετράγωνο του Δία – Πλούτωνα που γίνεται για τελευταία φορά, μέχρι ο Δίας να συναντήσει με σύνοδο τον Πλούτωνα, είναι μια σκληρή όψη η οποία μας προϊδεάζει για δύσκολες καταστάσεις στο παγκόσμιο γίγνεσθαι.

Τι θα φέρει ο Αύγουστος στα ζώδια

Κριός  21/3 – 20/4

Απολαύστε αυτή την όμορφη περίοδο της ζωής σας με όση ένταση αντέχετε. Μπορεί οι εκλείψεις να φέρνουν απώλειες αλλά αυτές οι εκλείψεις φέρνουν για σας απώλειες σε ότι σας ταλαιπωρούσε και σας δημιουργούσε προβλήματα, είτε αυτό ήταν πρόσωπο είτε αντικείμενο.  Έμφαση δίδεται αυτό το διάστημα στο τομέα της φιλίας και των στόχων, για σας τους Κριούς του 2ου δεκαημέρου. Η κοινωνικότητα σας αυξάνεται και δείχνετε ενδιαφέρον να συμμετέχετε σε μια ομάδα, σύλλογο ή κόμμα. Η λαχτάρα σας είναι μεγάλη να κάνετε κάτι που θα βοηθήσει πολύ κόσμο. Θα βρείτε ανθρώπους με το ίδιο όνειρο με εσάς οι οποίοι θα σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας. Η φιλία θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο αυτή την εποχή, κάποιες αλλαγές θα κάνετε στα πρόσωπα που θεωρείτε φίλους σας.

Όποιος νομίζετε ότι δεν ήταν φίλος όπως εννοείτε εσείς την φιλία, θα αντικατασταθεί με κάποιο νέο πρόσωπο το οποίο πληροί τις προϋποθέσεις αυτές. Στα επαγγελματικά σας θα τα βρείτε λίγο ¨μπαστούνια¨ αλλά είστε τόσο δυναμικοί που δεν σας πτοεί τίποτα αυτό τον καιρό. Συνίσταται αυτό το διάστημα να φροντίσετε λίγο πιο πολύ την υγεία σας και την καλή φυσική σας κατάσταση κάνοντας ένα τσεκ απ και αρχίζοντας κάποιου είδους άσκησης.

Μετά τις 21 Αυγούστου, ιδιαίτερα εσείς οι Κριοί του 3ου δεκαημέρου, η διασκέδαση, τα παιδιά ή τα ερωτικά σας θέματα, θα έχουν το πρώτο ρόλο στην ζωή σας. Η προηγούμενη κατάσταση τελειώνει και αλλάζουν τα δεδομένα σ’ αυτούς τους τομείς της ζωής σας. Ο παλιός τρόπος διασκέδασης τον οποίο είχατε υιοθετήσει στο παρελθόν μπορεί να μην σας ικανοποιεί πια και θα αποκτήσετε άλλα ενδιαφέροντα τα οποία θα σας προσφέρουν περισσότερη χαρά.

Για όσους από σας είστε γονείς, ίσως παίξει ρόλο μια αλλαγή που έχει σχέση με το παιδί σας. Ίσως βρίσκεται στην εφηβεία και αλλάζει η συμπεριφορά του, ίσως αποκτά την δική ζωή ή το δικό του σπίτι. Κάποιοι από εσάς ξεκινάτε μια καινούργια ερωτική σχέση και όσοι έχετε μια υγιή ερωτική σχέση τώρα αυτή η σχέση αποκτά μια άλλη, πιο σοβαρή μορφή.

Ταύρος  20/4 – 20/5

Θέματα καριέρας θα έρθουν στο προσκήνιο με την έκλειψη στον Υδροχόο, για εσάς του Ταύρους του 2ου δεκαημέρου. Έρχεστε αντιμέτωποι με αλλαγές στον επαγγελματικό σας χώρο. Ίσως αλλάζετε εργασία ή αντικείμενο εργασίας ή μια αλλαγή εργοδότη ή διευθυντή. Η καριέρα σας χρειάζεται κάποιες αλλαγές ή διορθώσεις για να καταφέρετε να πετύχετε τους στόχους σας. Η αλήθεια είναι ότι δεν είστε το ζώδιο το οποίο αρέσκεται σε αλλαγές και εκπλήξεις, έτσι την περίοδο αυτή αποδιοργανώνεστε λίγο. Όμως τώρα έχετε σαφείς στόχους, ξέρετε ακριβώς τι θέλετε να πετύχετε και πως πρέπει να κινηθείτε για να το καταφέρετε. Στην πορεία προς την επίτευξη των στόχων σας, θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες αλλά και οι κατάλληλοι άνθρωποι οι οποίοι θα σας βοηθήσουν να τους πραγματοποιήσετε.

Ένας άλλος τομέας ο οποίος θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σας είναι ο τομέας του σπιτιού και της οικογένειας. Αρέσκεστε να βρίσκεστε σε μεγαλύτερη επαφή με τους δικούς σας ανθρώπους οι οποίοι εκφράζουν δυνατά συναισθήματα προς το πρόσωπο σας και αυτό σας γεμίζει με δύναμη και χαρά. Το ερωτικό κομμάτι της ζωής σας αλλά και οι φιλίες χρειάζονται περισσότερη προσοχή από μέρους σας αυτή την περίοδο. Ίσως κάποια άτομα να μην είναι ξεκάθαρα μαζί σας και να σας απογοητεύσουν.

Μετά τις 21 Αυγούστου εσείς οι Ταύροι του 3ου δεκαημέρου,  βρίσκεστε στο σημείο όπου ξεκινάτε καινούργια πράγματα που έχουν σχέση με το σπίτι σας ή την ακίνητη περιουσία σας. Ίσως μια ανακαίνιση, μια επιδιόρθωση, μια αγορά ή πώληση ακινήτου είναι στα σχέδια σας. Ίσως ξεκινάτε συγκατοίκηση με το αγαπημένο σας πρόσωπο ή είστε σε μια περίοδο της ζωής σας όπου ένα μωρό έρχεται στην ζωή σας.

Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στις ανάγκες τις δικές σας ή των προσώπων της οικογένειας σας. Μπορεί να σας χρειάζεται λίγη ξεκούραση ή έχετε ανάγκη να παραμείνετε περισσότερο χρόνο με τους αγαπημένους σας. Νομικά θέματα ή ταξίδια στο εξωτερικό δεν ευνοούνται αυτό το διάστημα.

Δίδυμοι  21/5 – 21/6

Πολλά και διάφορα σχεδιάζετε να κάνετε για το μέλλον και την ζωή σας αυτό το διάστημα εσείς οι Δίδυμοι του 2ου δεκαημέρου. Ίσως ένα νέο ξεκίνημα στο εξωτερικό (σπουδές, επάγγελμα, οικογένεια), ίσως έχετε ρίξει όλο το ενδιαφέρον σας στις σπουδές και στον εμπλουτισμό του βιογραφικού σας ή μπορεί να προγραμματίζετε ένα μακρινό ταξίδι το οποίο σχεδιάζετε από καιρό. Ότι κι αν σχεδιάζετε τίποτα δεν μπορεί να το εμποδίσει. Θα έχετε όσες ευκαιρίες ή ευκολίες χρειάζεστε για να το πετύχετε. Τα όποια νομικά θέματα που μπορεί να σας απασχολούν θα λυθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και προς όφελος σας. Η επιθυμία σας για κοινωνικές επαφές ή και την συμμετοχή σας σε ομάδες οι οποίες δεν έχουν την ίδια κουλτούρα ή εθνικότητα με την δική σας, είναι πολύ έντονη. Νιώθετε την ανάγκη να συμμετέχετε σε κοινωνικές ομάδες οι οποίες βοηθούν τον συνάνθρωπο που χρειάζεται κάποια βοήθεια, σε όποιο μέρος του πλανήτη κι αν βρίσκεται ¨πχ. γιατροί χωρίς σύνορα¨.

Συγγενικά πρόσωπα από το κοντινό σας περιβάλλον υποστηρίζουν σθεναρά τις όποιες ανησυχίες σας. Πιθανόν να ανησυχείτε αυτή την εποχή για κάποια  χρέη σας προς το δημόσιο, την εφορία ή τις τράπεζες ή για το κοινό εισόδημα με τον/την σύζυγο ή τον συνεταίρο σας το οποίο ίσως να υποστεί μια μείωση. Προσπαθήστε να παραμείνετε ψύχραιμοι και να ψάξετε για την λύση.

Από τις 13 και έως τις 6 Σεπτεμβρίου που κυβερνήτης σας ο Ερμής θα κινείται ανάδρομος, προσπαθήστε να είστε όσο πιο σαφείς μπορείτε στην επικοινωνία σας με τους άλλους διότι πολύ εύκολα μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Επίσης αποφύγετε να συνάψετε μια σημαντική συμφωνία ή συνεργασία με άλλους η οποία σας δεσμεύει.

Μετά τις 21 του Αυγούστου, Δίδυμοι του 3ου δεκαημέρου επικοινωνείτε με μεγαλύτερη συχνότητα, μέσω τηλεφώνου, μηνυμάτων αλλά και σε προσωπικές επαφές με τα αδέλφια, τους συγγενείς και τους κοντινούς σας ανθρώπους. Αρέσκεστε στο να βρίσκεστε σε συνεχή επαφή με τον έξω κόσμο, να συναντάτε αγαπημένους ανθρώπους, να διασκεδάζετε, ακόμα και να φλερτάρετε.

Καρκίνος  22/6 – 22/7

Καρκίνοι του 2ου δεκαημέρου θα σας απασχολήσουν έντονα τα οικονομικά σας ζητήματα τα οποία είναι συνδεδεμένα με τον/την σύντροφό σας ή τον συνεργάτη σας ή με κάποιες εκκρεμότητες με την εφορία, τις τράπεζες ή κληρονομικά ζητήματα. Αισθάνεστε αρκετά αγχωμένοι, διότι πιθανόν να έχετε κάνει οικονομικά ανοίγματα, μεγαλύτερα από αυτά που αντέχει το πορτοφόλι σας. Ίσως και να μην είστε εσείς οι υπεύθυνοι γι αυτή την κατάσταση, μπορεί ο/η σύντροφος σας, να κινήθηκε λίγο επιπόλαια με τα κοινά σας χρήματα ή να μειώθηκε το εισόδημα του και αυτό έχει αντίκτυπο και στο δικό σας προϋπολογισμό. Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε καθόλου, γιατί θα βρείτε την υποστήριξη που χρειάζεστε μέσα από το οικογενειακό περιβάλλον σας ή θα ωφεληθείτε από ακίνητα. Βέβαια και το προσωπικό σας εισόδημα θα αυξηθεί σημαντικά αυτό τον καιρό.

Να είστε πολύ προσεκτικοί με τους ανθρώπους με τους οποίους έρχεστε επαφή αυτή την περίοδο. Δεν είναι όλοι όπως εσείς πιστεύετε, μπορεί να συναντήσετε αναίτια εχθρότητα, σκληρότητα και ζηλοφθονία. Δεν χρειάζεται να έχετε κάνει κάτι για να έχετε αυτή την αντιμετώπιση, κάποιοι μπορεί να θεωρήσουν ότι βρίσκεστε σε πιο ευνοϊκή κατάσταση από αυτούς και θα προσπαθήσουν να σας ¨κατεβάσουν¨ στο ύψος τους. Να βρίσκεστε πολύ κοντά σε ανθρώπους της οικογένειας σας οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας ή είναι ηλικιωμένοι.

Μετά τις 21 Αυγούστου, Καρκίνοι του 3ου δεκαημέρου, θα εξομαλυνθεί πλήρως η οικονομική σας κατάσταση και θα αισθανθείτε αισιόδοξοι και χαρούμενοι. Στο εισόδημα σας θα υπάρξει μια αναπάντεχη βελτίωση και έτσι θα καταφέρετε να βάλετε μία τάξη τις οικονομικές σας εκκρεμότητες και θα χαλαρώσετε. Αν μπορείτε, κλείστε οποιαδήποτε οικονομική εκκρεμότητα υπάρχει και ξεκινήστε να κάνετε καινούργια σχέδια για το μέλλον. Αν τα καταφέρετε, να είστε σίγουροι ότι δεν θα ενοχληθείτε ποτέ ξανά γι αυτό το θέμα.

Από τις 13 Αυγούστου και μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου όπου ο Ερμής θα κινείται ανάδρομος, αποφύγετε να κάνετε σοβαρές συζητήσεις, να κλείσετε σημαντικές συμφωνίες ή να υπογράψετε συμβόλαια γιατί θα αργότερα θα αλλάξετε γνώμη. Νομικά θέματα και μακρινά ταξίδια δεν ευνοούνται αυτή την περίοδο.

Διαβάστε τα υπόλοιπα ζώδια στο Myhoroscope.gr