Αποστολάκης- Αναστασάκη: Διαζύγιο στη showbiz- Όλα όσα οδήγησαν στον χωρισμό! Tι λέει ο ηθοποιός στο joytv.gr

apostolakis

Στο διαδίκτυο κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο Κώστας Αποστολάκης με την Αμέλια Αναστασάκη, ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz, μόλις χώρισε .

Από τον Πάνο Ζόγκα

Το joytv.gr επικοινώνησε με τον γνωστό ηθοποιό ο οποίος δήλωσε με απόλυτη ειλικρίνεια: «Με την Αμέλια αποφασίσαμε να χωρίσουμε γιατί μας νίκησε η ρουτίνα του γάμου. Έγινε οικειοθελώς και από τους δυο. Δεν είχαμε εντάσεις , όλα ξεκίνησαν από τον προηγούμενο Φεβρουάριο. Παραμένουμε καλοί φίλοι, μιλάμε καθημερινά αλλά η συζυγική ζωή μας είχε τελειώσει. Το παλέψαμε πολύ, δεν παντρευτήκαμε για να χωρίσουμε» μας είπε αποκλειστικά στο joytv.gr και συμπλήρωσε:«Είχαμε γίνει περισσότερο σαν αδελφάκια. Πάντα θα την αγαπώ και θα με αγαπάει και φυσικά πάντα θα μας ενώνει η κόρη μας. Νιώθουμε και οι δυο άβολα για αυτό που έγινε, το σκεφτήκαμε και το να πάρουμε διαζύγιο ήταν ότι πιο ώριμο μπορούσαμε να κάνουμε».

Για την ιστορία, να αναφέρουμε ότι το ζευγάρι γνωρίστηκε τον Ιούλιο του ’11 σε ένα μπαρ στο Κολωνάκι. Πάνω στους τέσσερις μήνες αποφάσισαν να συγκατοικήσουν και στις 12-12 της ίδιας χρονιάς, μέρα που και οι δυο έχουν τα γενέθλιά τους, ο Κώστας έκανε της πρόταση γάμου. Παντρεύτηκαν το καλοκαίρι του ’12 και στις 27 Σεπτεμβρίου της ίδιας χρονιάς η Αμέλια γέννησε την κόρη τους. Ένα πανέμορφο και πανέξυπνο μωρό. Το ζευγάρι έμενε στην Αθήνα και ήταν ένα από τα πιο ταιριαστά και αγαπημένα ζευγάρια της showbiz.

Με την κόρη τους