Ανδρέας Γεωργίου-Ελένη Βαΐτσου: Στιγμές «Μπρούσκο» για τους πρώην συμπρωταγωνιστές


Τους γνωρίσαμε ως συμπρωταγωνιστές στην επιτυχημένη σειρά «Μπρούσκο» του Ant1, όπου ο Ανδρέας Γεωργίου και η Ελένη Βαΐτσου ερμήνευσαν ένα από τα πιο δημοφιλή τηλεοπτικά ζευγάρια: τον «Αχιλλέα» και τη «Μελίνα».

Οι δυο ηθοποιοί υπήρξαν ζευγάρι και στην προσωπική τους ζωή, κάτι που παραδέχτηκαν αφού όμως είχε η σχέση τους κυκλοφορήσει ως φήμη την οποία διέψευδαν. Βασικά, η σχέση τους, όπως γράφτηκε κατά καιρούς, ήταν on-off, ενώ είχε ακουστεί ότι η Βαΐτσου υπήρξε ζευγάρι με τον συμπρωταγωνιστή της …Μαρίνο Κόνσολο (του "Έλα στη θέση μου") με τα μίντια να μιλούν για ...επεισοδιακό χωρισμό.

Μπερδεμένα πράγματα, αλλά στην πορεία όλα έμοιαζαν να πήραν τον δρόμο τους αφού δημιουργός και πρωταγωνίστρια κράτησαν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο Ανδρέας Γεωργίου πήρε «μεταγραφή» στον Alpha και η Ελένη Βαΐτσου βρέθηκε να πρωταγωνιστεί στη μία από τις σειρές που υπογράφει εκείνος για το κανάλι, το «Κόκκινο νυφικό» (η άλλη είναι το «Τατουάζ»). Η σειρά, ωστόσο, ολοκλήρωσε τον κύκλο της στο κανάλι πολύ σύντομα, αλλά οι πρωταγωνιστές του αποφάσισαν να το ρίξουν έξω, στη μουσική σκηνή που εμφανίζεται η Άννα Βίσση, και εκεί τους εντόπισαν οι φωτογράφοι σε …τρυφερά ενσταντανέ. Φιλιά και αγκαλιές που πρόδιδαν οικειότητα και κάτι περισσότερο; Οι δυο πρωταγωνιστές, μάλιστα, αποχώρησαν παρέα..!

«Αχιλλέας» και «Μελίνα» για πάντα μαζί;

Δείτε τις φωτογραφίες από τη βραδινή τους διασκέδαση και τα τρυφερά ενσταντανέ: