Αθηνά Οικονομάκου - Φίλιππος Μιχόπουλος : Έτσι γνωρίστηκαν πρώτη φορά


Η Αθηνά Οικονομάκου αποκάλυψε πώς γνωρίστηκε πρώτη φορά με τον Φίλιππο Μιχόπουλο

Με τον τρίτο τους γάμο να επισφραγίζει τον έρωτα τους μετά τον ερχομό του γιου τους Μάξιμου, η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος είναι ένα από τα πιο ταιριαστά και όμορφα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Πώς γνωρίστηκε όμως το όμορφο ζευγάρι πριν ερωτευθούν; Την κάθε λεπτομέρεια της γνωριμίας τους αποκάλυψε η ηθοποιός σε συνέντευξη της.

«Θυμάμαι τα πάντα! Παρόλο που δεν έχω καθόλου καλή μνήμη και διαγράφω τα πάντα, τη γνωριμία με τον Φίλιππο τη θυμάμαι ολόκληρη. Κάθε λεπτό. Για εμένα ήταν μια συγκλονιστική εμπειρία. Ήμασταν με μια παρέα στη Φτελιά, στη Μύκονο, και κάναμε ηλιοθεραπεία. Κάποια στιγμή, περίπου 300 μέτρα μακριά, βλέπω έναν άνθρωπο με μηχανή και κράνος. Δεν έβλεπα καν πρόσωπο. Όσο πλησίαζε, και ενώ είχε φτάσει στα 50 μέτρα από εμάς, γυρίζω στους φίλους μας και τους λέω «εγώ αυτόν θέλω»! Έτσι ακριβώς!

Βγάζει το κράνος, ένας φίλος μου που τον ήξερε μού είπε το όνομά του και εγώ του απάντησα «Δε με ενδιαφέρει ποιος είναι, εμένα μου αρέσει». Κάθισε σε διπλανή παρέα και τα βλέμματά μας λειτούργησαν μαγνητικά. Τις επόμενες 2-3 ημέρες βρισκόμασταν σε διάφορα μέρη, χωρίς να ανταλλάξουμε καν τηλέφωνα, και την τρίτη πλέον ημέρα πήρα το τηλέφωνό του. Ο ίδιος πάντως, για την ιστορία, ισχυρίζεται πως και το προηγούμενο βράδυ της γνωριμίας μας είχαμε διασταυρωθεί και κοιταχτεί, κάτι που εγώ αδυνατώ να θυμηθώ! Όπως καταλαβαίνεις, οι ενέργειες δεν είναι καθόλου τυχαίο πράγμα… Ήταν για να γνωριστούμε!»

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα μας