Ταυτοποιήθηκε η σορός του συζύγου της Χρύσας Σπηλιώτη, Δημήτρη Τουρναβίτη

Spilioti

Τραγικό τέλος είχε η αναζήτηση του Δημήτρη Τουρναβίτη

Πριν λίγο έγινε γνωστό ότι ο σύζυγος της Χρύσας Σπηλιώτη, Δημήτρης Τουρναβίτης, είναι ένα από τα θύματα της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι. Η ταυτοποίηση με δείγμα DNA υπέδειξε ότι είναι ένας από τους νεκρούς που βρέθηκαν σε οικόπεδο κοντά στο Κόκκινο Λιμανάκι.

Στο μεταξύ, συνεχίζεται η αγωνία για τη Χρύσα Σπηλιώτη, αν και καθώς περνούν οι ώρες οι φόβοι της οικογένειας αυξάνουν.

Η κόρη του Δημήτρη Τουρναβίτη, Αλίκη, ώρες πριν γίνει γνωστό ότι ο πατέρας της είναι νεκρός, έστελνε το δικό της μήνυμα αγωνίας  μέσω Facebook: «Και τα έκαψαν όλα και τίποτα δεν έμεινε... Ανθρώπινες ψυχές, ζωάκια και περιουσίες χάθηκαν.. Άλλοι ακόμα αγνοούνται και ελπίζουμε να είναι καλά σε κάποιο νοσοκομείο χωρίς τις αισθήσεις τους... Μπαμπά, Χρύσα προσεύχομαι για σας.. Η διαδικασία είναι χρονοβόρα. Θα πάρει τουλάχιστον μια εβδομάδα η αναγνώριση ζωντανών και μη και μόνο μέσω dna... ας οπλιστούμε με δύναμη ώστε να αντιμετωπίσουμε αυτήν την τραγωδία...».

Στο μεταξύ, ο σκύλος της Χρύσας Σπηλιώτη βρέθηκε με εγκαύματα στην παραλία, διασώθηκε και είναι καλά, και πρόκειται να επιστρέψει στην οικογένειά τους, αφού θα τον παραλάβει η Αλίκη Τουρναβίτου.

Αυτό είναι το σκυλάκι της Χρύσας Σπηλιώτη που βρέθηκε ζωντανό: Η ιστορία του απ' όταν το ανακάλυψε με εγκαύματα ο Μάνος Πίντζης